Obnoviť stránku

Fieldmann FZN 4000-A

4,2 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Fieldmann FZN 4000-A

Výkonné akumulátorové nožnice od spoločnosti Fieldmann hravo zvládnu prácu na vašej záhrade. S týmto výrobkom si uľahčíte prácu a ušetríte čas. Zároveň sú nožnice ľahko ovládateľné a maximálne bezpečné. Vynikajú charakteristickou farebnou kombináciou, ktorá dodáva náradiu vždy typický vzhľad. Za značkou Fieldmann stojí zázemie stabilnej českej spoločnosti. Náradie je skonštruované tak, aby zodpovedalo vašim najvyšším nárokom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká kapacita akumulátora (1 300 mAh)
  • Kvalitná 3,6V Li-Ion batéria
  • Vybavené systémom bezpečnostných spínačov
  • Indikácia nabitia
  • Zvládne zastrihávať konáre až do sily 1 cm
  • Nízka hmotnosť (0,6 kg)

Kvalitné batérie na dlhú výdrž

Nožnice disponujú kvalitnou 3,6V Li-Ion batériou. Na jedno nabitie zvládnete pracovať až 30 minút. Doba nabitia batérie sa pohybuje okolo 4 hodín. Nožnice obsahujú dve výmenné lišty. Prvá lišta slúži na úpravu kríkov a živých plotov. Druhá lišta - 70 mm široká - je vhodná na zastrihnutie trávy aj v ťažko dostupných miestach. Pre vašu bezpečnosť alebo bezpečnosť vašich detí obsahujú nožnice bezpečnostný spínač proti nechcenému spusteniu. 

Jednoduché použitie

Nožnice sú praktickým pomocníkom na tvarovanie okrasných kríkov alebo zastrihávanie okrajov trávnikov. Jednoduchý a pohodlný prístup do všetkých miest pozdĺž ciest, plotov, záhonov alebo aj pod stromy a kríky zaisťuje pohodlná rukoväť a nízka hmotnosť. Používateľov určite poteší LED indikácia stavu batérie, ktorá dáva používateľovi jasnú informáciu o jej stave. Vždy budete vedieť, koľko toho ešte zvládnete s nožnicami urobiť.

Doplňujúce informácie:
Doba nabíjania:
4 hod.
Doba chodu:
30 minút

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Akumulátorové

Vlastnosti

Dĺžka čepele 10 cm
Šírka záberu 7 cm
Hmotnosť 600 g (0,6 kg)

Akumulátor

Napätie akumulátora 3,6 V
Doba chodu 30 min (0,5 h)

Balenie

Obsah balenia Lišta na kry
Kód:  BOJ103d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50001776
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02