Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fieldmann FZK 2005-E

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann FZK 2005-E

 

Výkonný elektrický kultivátor sa stane nenahraditeľným pomocníkom pri zušľachťovaní vašej záhradky. Pracovný záber kultivátora je 400 m, ktorý pokrýva šesť oceľových nožov s priemerom 21 cm. Nože sú poháňané elektromotorom s výkonom 1 400 W a bez väčšej námahy pripraví záhony pre novú výsadbu či siatie. Prevodová skriňa je vyrobená zo zliatiny hliníka a všetky prevody sú oceľové.
Pred odlietajúcou hlinou, prípadne kameňmi budete chránený pevným oceľovým krytom. Nechýbajú ani podporné kolieska, ktoré oceníte najmä pri transporte kultivátora, alebo sa nimi môže obmedziť hĺbka kultivácie. Keď kultivátor nebudete používať dlhšiu dobu a bude potrebné ho uskladniť, môžete jednoducho držadlo sklopiť a ušetriť tým drahocenné centimetre.

Kľúčové vlastnosti

  • Príkon elektromotora 1 400 W
  • Pracovný záber 400 mm
  • 6 oceľových nožov
  • Ochranný oceľový kryt
  • Sklápajúca sa rúčka
  • Podporné transportné kolieska

Parametre a špecifikácia:
Príkon elektromotora:
1 400 W
Pracovný záber:
400 mm
Priemer noža:
21 cm
Hmotnosť:
11 kg

 

Parametre a špecifikácia

Motor

Typ pohonu Elektrický

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 11 kg

Výkon

Maximálny výkon 1 400 W
Priemer nožov 21 cm
Maximálny pracovný záber 40 cm
Kód:  BOJ109c
Produktové číslo:  FZK2005-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01