Obnoviť stránku

Fieldmann FZK 2002-E

4,6 15 hodnotení
78,90 €

Fieldmann FZK 2002-E

Pripravte svoju záhradku presne podľa svojich predstáv a prevzdušnite pôdu s výkonným elektrickým kultivátorom Fieldmann. Tento šikovný pomocník sa stane vaším obľúbeným už len vďaka sympatickej cene a výkonu, ktorý hravo zvládne všetku namáhavú prácu s úpravou záhonov. Pracovný záber je celých 320 mm a pokrývajú ho až štyri vysokokvalitné oceľové nože. Tie dokážu kypriť pôdu do hĺbky až 20 cm. O pohon sa stará elektromotor s výkonom 750 W a bez väčšej námahy pripraví záhony na novú výsadbu či siatie. Robustná oceľová skriňa chráni celokovové prevody pred poškodením v náročných pracovných podmienkach.
Pred odlietajúcou hlinou alebo kameňmi budete chránený odolným krytom. Pri manipulácii oceníte predovšetkým veľmi malú hmotnosť, ktorá sa pohybuje okolo 8 kg. Držadlo kultivátora možno veľmi jednoducho zložiť, takže pri uskladnení nebude zaberať zbytočné miesto.

Kľúčové vlastnosti

  • Príkon elektromotora 750 W
  • Pracovný záber 320 mm
  • 4 oceľové nože
  • Ochranný oceľový kryt
  • Malá hmotnosť

Parametre a špecifikácia

Motor

Typ pohonu Elektrický

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 8 kg

Výkon

Maximálny výkon 750 W
Priemer nožov 20 cm
Maximálny pracovný záber 32 cm
Kód:  BOJ109e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FZK2002-E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09