Obnoviť stránku

Fieldmann FPL 4002

4,7 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Fieldmann FPL 4002

Buďte pripravení. Nenechajte sa prekvapiť prívalmi snehu. Tam, kde nepomôžu ani snehové reťaze, bude možné situáciu riešiť touto kvalitnou lopatou na sneh. Zaobstaraním výrobku obľúbenej spoločnosti Fieldmann budete mať vždy pred ostatnými účastníkmi premávky náskok. Lopata je teleskopická, preto nebude zaberať veľa miesta. Jej praktické rozmery umožňujú nosiť ju všade so sebou.

Kľúčové vlastnosti

  • Teleskopicky skladacia
  • Možnosť jednoduchého rozloženia na dve alebo tri časti
  • Praktické rozmery
  • Rozložený rozmer - 82 cm
  • Zložený rozmer - 66 cm
  • Hmotnosť iba 0,6 kg
  • Určená na odpratávanie čerstvo napadnutého snehu, piesku alebo blata

Dokonalý pomocník

Počas snehovej kalamity si každý hovorí, že by si mal konečne zaobstarať lopatu aj do auta. Urobte tak hneď a majte situáciu vždy pod kontrolou. Veľkou výhodou je pre používateľa malá hmotnosť lopaty. Preto s ňou nebude ani dlhodobejšia práca taká únavná. Hravo si poradí s riešením situácií, kedy bude potrebné odpratať čerstvo napadaný sneh. Svoje využitie však nájdeaj pri odpratávaní blata alebo piesku.

Parametre a špecifikácia

Typ

Skladacie Áno
Teleskopická rukoväť Áno
Tvar Rovný
Typ Lopata
Kód:  BOJ315b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FPL 4002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08