Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

FIELDMANN FDS 10102-A

4,4 42 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
12,67 €
Zľavnené -6 %
14,90 € 15,90 €

FIELDMANN FDS 10102-A

Multifunkčný akumulátorový skrutkovač Fieldmann FDS 10102-A je vybavený hlavicou so šiestimi bitmi a nadstavcom na otočných ramenách. To umožňuje jednoduchú výmenu všetkých týchto bitov behom okamihu a s minimálnym rizikom ich straty. Základnú pohonnú jednotku tvorí elektromotor napájaný 3,6 V Li-Ion akumulátorom s kapacitou 1,3 Ah, ktorý sa v prípade vybitia nabije už za 3 hodiny.  

Kľúčové vlastnosti akumulátorového skrutkovača Fieldmann FDS 10102-A

  • Multifunkčný akumulátorový skrutkovač za skvelú cenu
  • Šestica bitov na výklopných ramenách
  • Prepínanie smeru otáčok
  • LED osvetlenie pracovnej plochy
  • LED indikácia nabíjania akumulátora
  • Hmotnosť len 490 gramov

Dve polohy na lepšiu manipuláciu

Hlavnou prednosťou je však možnosť polohovania. Môžete pracovať buď ako s klasickou pištoľovou, ale aj rovnou rukoväťou, čo robí z tohto zariadenia veľmi flexibilného pracanta, s ktorým sa dostanete aj do zle prístupných miest. Samozrejmosťou je možnosť prepínania smeru otáčok a LED osvetlenie pracovného priestoru. Dobre tvarovaná rukoväť v prívetivom čierno-zelenom vyhotovení krásne sadne do ruky a preto je zárukou pohodlnej práce. 

 

Parametre a špecifikácia

Akumulátor

Počet akumulátorov 1
Napätie akumulátora 3,6 V
Kapacita akumulátora 1,3 Ah

Výkon

Max. otáčky 220 ot./min
Typ motora Uhlíkový
Kód:  BOJ001j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FDS 10102-A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19