Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fieldmann FDP 9002

4,2 4 hodnotení
7,19 €

Fieldmann FDP 9002

Žiadny správny domáci majster sa v domácnosti nezaobíde bez nejakého základného náradia. Neodmysliteľným kúskom je napríklad pílka. Kúpte si tento produkt od spoločnosti Fieldmann a staňte sa majiteľom hneď celej súpravy desiatich pílových listov na drevo. Svoje využitie vo vašej domácnosti zaručene nájdu. Táto súprava je doplnkom pre priamočiare píly vybavené skľučovadlom typu T.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilita so všetkými priamočiarymi pílami osadenými skľučovadlom typu T
  • 2 kusy listu určené na jednoduché narezanie dreva
  • 6 kusov určených na čistý rez
  • 2 kusy na drevo aj kov

Ľahké rezy zaručené

S pomocou týchto náhradných pílových listov budú vaše rezy vždy dokonale presné a navyše aj jednoduchou záležitosťou, ktorá vám zaberie len pár chvíľ. V súprave nájdete jeden pár listov, ktorý vám zaručí ľahké narezanie dreveného materiálu, pri ktorom až tak nezáleží na tom, či je rez ohryzený. To vyriešia ďalšie tri páry pílových listov, ktoré sú určené na čistý rez. Vyrezanie otvoru na drez alebo pri inštalácii vodovodnej batérie nebude pre tieto náhradné listy žiadny problém. Toto však nie je všetko. V balení nájdete aj jeden pár na rezanie kovového materiálu. Všetko je navyše balené do praktického púzdra, ktoré môžete zavesiť.

Balenie obsahuje:
2× T 119 BO - Drevo 2 - 15 mm, PVC; čistý rez
2× T 101 B - Drevo 3 - 30 mm, čistý rez
2× T 111 C - Drevo 4 - 50 mm, PVC
2× T 127 D - Kov 3 - 15 mm, ALU do 30 mm, Epoxid do 30 mm; rýchly rez
2× T 118 A - Kov 1 - 3 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Pre píly Priamočiare

Vlastnosti

Určené na Drevo, Kov
Počet kusov v balení 10 ks
Kód:  BOJ0119b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FDP 9002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09