Obnoviť stránku

Fieldmann FDB 9002, 40ks

4,0 6 hodnotení
26,90 €

Fieldmann FDB 9002, 40ks

Firma Fieldmann ponúka rad kvalitného náradia pre váš dom aj záhradu. Vyniká charakteristickou farebnou kombináciou, ktorá dodáva náradiu typický vzhľad. Za značkou Fieldmann stojí zázemie stabilnej českej spoločnosti. Náradie je skonštruované tak, aby zodpovedalo vašim najvyšším nárokom. Uľahčuje vám prácu, šetrí čas a zároveň je ľahko ovládateľné a maximálne bezpečné.

Originálna súprava príslušenstva Fieldmann FDB 9002 k oscilačnej brúske FIELDMANN FDB 2005-E. Vďaka tejto súprave zahŕňajúcej 40 ks príslušenstva dokážete s vašou oscilačnou brúskou hotové zázraky. Súprava obsahuje špeciálne listy a nože, vďaka ktorým budete môcť jednoducho vyrezávať akékoľvek otvory do dosiek či sadrokartónu, odrezávať staré koberce a linoleá, vyrezávať staré dlaždice či obkladačky, alebo brúsiť stvrdnutú lepiacu hmotu.
Súprava obsahuje:

  • Pieskový papier
  • Špachtľovacie nože
  • Pílové listy na drevo a kov
  • Diamantové nože
  • Celkom 40 ks príslušenstva

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ nástroja Brúsny papier, Pílový list, Škrabka
Prichytenie Rýchloupínanie
Počet kusov 40 ks
Vhodné na Drevo, Keramika, Kov
Kód:  BOJ008a5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FDB9002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02