Obnoviť stránku

Fieldmann EMILY 4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann EMILY 4

Milujete posedenie na záhradke do dlhých teplých letných nocí? Ste nároční alebo máte jednoducho veľkú rodinu a veľa priateľov? Vaše oko určite zaujme zostava záhradného nábytku Fieldmann Emily 4. Obsahuje veľký skladací stôl a štyri skladacie stoličky. V každom kuse nábytku sa odráža kvalitne odvedená práca podčiarknutá pevným drevom exotickej akácie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné drevo exotickej akácie
  • Skladací stôl a stoličky
  • Robustné vyhotovenie
  • Otvor pre slnečník
  • Vnútorné i vonkajšie využitie
  • Ošetrené olejovým náterom

Kvalitný materiál

Domovinou akácie, z ktorej je nábytok vyrobený, sú tropické a subtropické oblasti južnej pologule. Podmienky, v ktorých drevo rastie, mu dávajú húževnaté vlastnosti a je tak veľmi odolné. S hustotou 640 až 830 g/m3 ide o veľmi kvalitné drevo, ktoré sa využívalo okrem iného na stavbu lodí alebo hudobných nástrojov. Pri správnom zaobchádzaní teda môžete zostavu záhradného nábytku z tohto dreva s výhodou použiť ako na zakomponovanie do interiérov, tak aj do vonkajších záhrad a bude vám spoľahlivo slúžiť dlhé roky. Drevo je tiež veľmi pekné. So svojou príjemnou plamennou textúrou a hnedo-sivými odtieňmi dodá vzhľad komfortnému posedeniu na každom mieste.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Hnedá
Materiál Drevo
Počet stoličiek 4

Stôl

Tvar Obdĺžnik
Otvor na slnečník Áno
Dĺžka 120 cm
Šírka 70 cm
Výška 74 cm

Stolička

Nosnosť 110 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Skladacie
Kód:  BOJ245i
Produktové číslo:  98029758
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19