Obnoviť stránku

Fieldmann Calypso 4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fieldmann Calypso 4

Milujete posedenie na záhradke napríklad až do dlhých teplých letných nocí? Potom vaše oko určite zaujme zostava záhradného nábytku Fieldmann Calypso 4. Obsahuje veľký stôl a štyri polohovateľné kreslá. V každom kuse nábytku sa odráža kvalitne odvedená práca zvýraznená pevným drevom exotickej akácie. Súprava nielen prakticky, ale vzhľadovo dokreslí vonkajšie aj vnútorné priestory. Je ošetrená olejovým náterom, vďaka čomu nábytok vyžaduje len minimálnu bežnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti súpravy Fieldmann Calypso 4

  • Kvalitné drevo exotickej akácie
  • Priestranný stôl a polohovateľné kreslá
  • Robustné vyhotovenie
  • Otvor v stole na slnečník
  • Vnútorné i vonkajšie využitie
  • Ošetrené olejovým náterom

Nastavte si Calypso 4 podľa svojich potrieb

Zostava Calypso 4 sa vyznačuje najmä svojou variabilitou. Tú predstavujú polohovateľné kreslá, ktoré majú nastaviteľné, ergonomicky tvarované operadlá, a to až do 5 polôh. Kreslá sú tiež skladacie a v prípade potreby premiestnenia či uskladnenia ponúkajú jednoduchú manipuláciu.

Kvalitný materiál na vonkajšie i vnútorné použitie

Domovinou akácie, z ktorej je nábytok vyrobený, sú tropické a subtropické oblasti južnej pologule. Podmienky, v ktorých drevo rastie, mu dodávajú húževnaté vlastnosti a je tak veľmi odolné. Ide o veľmi kvalitné drevo s hustotou 640 až 830 g/m3. Využívalo sa okrem iného na stavbu lodí alebo hudobných nástrojov. Pri správnom zaobchádzaní teda môžete zostavu záhradného nábytku z tohto dreva s výhodou použiť na zakomponovanie do interiérov, alebo aj do vonkajších záhrad. Bude vám spoľahlivo slúžiť dlhé roky. Drevo je tiež veľmi pekné. So svojou príjemnou plamennou textúrou a hnedo-sivými odtieňmi dodá vzhľad pohodlnému posedeniu na každom mieste.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Hnedá
Materiál Drevo
Počet miest na sedenie 4
Počet stoličiek 4
Počet lavíc 0
Typ V priestore

Stôl

Tvar Obdĺžnik
Otvor na slnečník Áno
Dĺžka 150 cm
Šírka 90 cm
Výška 75 cm

Stolička

Nosnosť 120 kg
Dĺžka 108 cm
Šírka 51 cm
Výška 76 cm

Druh dreva

Druh dreva Akácia

Vlastnosti

Vlastnosti Skladacie, Polohovací
Kód:  BOJ250c15a
Produktové číslo:  BOJ250c/BOJ252a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17