Obnoviť stránku

FALA Soria

43,90 €

FALA Soria

Jednoduchý dizajn umývadlovej batérie zo série Soria sa perfektne hodí do prakticky akejkoľvek kúpeľne. Zapôsobí na vás moderným štýlom, ktorý kombinuje mosadzné telo s lesklým chrómovým povrchom a vysoko kvalitnými komponentmi. Táto batéria je ideálna najmä do umývadiel širokých 50 a viac centimetrov. Výstup vody je umiestnený dostatočne vysoko, vďaka čomu budete mať dostatok miesta na pohodlné umývanie rúk a podobne. Vodný kameň odstránite zotretím prsta a prúd vody bude opäť tak silný, ako v novej batérii. Hlavica je vybavená keramickou vložkou s tuhosťou zafíru a mikroskopickými dutinami na povrchu. S nimi sa mazivo nevyplachuje a batéria nezačne prekvapkávať dokonca ani po 1 milióne cyklov. 

Poteší vás aj jednoduchá údržba, teleso batérie na sebe totiž nemá žiadne zbytočné otvory či záhyby, v ktorých by sa zhromažďovali nečistoty a mikroorganizmy. Pomôže vám tak vždy udržať kúpeľňu čistú a hygienickú. Na montáž batérie navyše nepotrebujete žiadne špeciálne náradie, stačí ručne utiahnuť veľkú maticu z montážnej súpravy. Montáž tak zvládnete mimoriadne rýchlo a jednoducho. Samozrejme bude aj veľmi pevná. Vďaka technológii zmiešania vodného prúdu so vzduchom nasávaným aerátorom zníži Soria spotrebu vody až o polovicu oproti bežným batériám. Tento sytém zabezpečuje tichý prúd bez rozstrekovania vody.

Kvalita do vašej kúpeľne

  • Umývadlová batéria Fala bez výpuste
  • Ideálna do umývadiel so šírkou 50 cm a viac
  • Mosadzné telo a chrómový povrch
  • Mazivo v hlavici sa nevyplachuje
  • Zníži spotrebu vody o polovicu
  • Teleso bez otvorov a záhybov
  • Hlavica s keramickou vložkou
  • Jednoduchá a pevná montáž bez náradia
  • Vysoko posadené vyústenie batérie
  • Jednoduchá údržba na hygienu v kúpeľni
  • Hmotnosť 1,8 kg

Navyše získate

Okrem samotnej batérie nájdete v balení aj praktickú montážnu súpravu, ku ktorej nepotrebujete žiadne ďalšie náradie. Nachádzajú sa tu aj dve pripojovacie hadice s tesnením, ktoré sú o 10 cm dlhšie ako štandard. Počas montáže vás tak nezaskočí žiadna neočakávaná situácia. Dostanete aj nástroj na jednoduchú inštaláciu a údržbu a nakoniec ešte tkaninu určenú na starostlivosť o chrómovaný povrch batérie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývadlová
Umiestnenie Stojančeková

Vlastnosti

Materiál Mosadz
Farba Chrómová

Montáž

Priemer montážneho otvoru 50 mm
Príslušenstvo montážny balíček

Štýl

Štýl Moderný
Kód:  SNT017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TO-75760
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02