Obnoviť stránku

EXTOL PREMIUM 8890033

Garancia najlepšej ceny
63,40 €

EXTOL PREMIUM 8890033

Zvlášť výkonná príklepová vŕtačka určená k častému používaniu, ktorá si poradí s bežnými prácami, ako je vŕtanie do dreva či kovu aj vŕtanie do muriva vrátane použitia príklepu. Je vyrobená z kvalitnejších a odolnejších materiálov a najcitlivejšie časti vŕtačky - prevody a ložiská - chráni kovové puzdro, čo jej zaručuje dlhšiu životnosť a spoľahlivosť. 

Kľúčové vlastnosti vŕtačky EXTOL PREMIUM 8890033

  • Malá, ľahká a praktická
  • Kovové krytie ložísk aj prevodov
  • Celokovové skľučovadlo
  • Praktická rukoväť
  • Na vŕtanie do muriva, dreva i kovu
  • Vrátane príklepu
  • Ľ a P chod

Vŕta do dreva, kovu i muriva

Výkonný motor vŕtačky EXTOL Premium 8890033 s príkonom 850 W je krytý praktickým plastovým puzdrom, ktoré skvele padne do rúk. Naviac súprava obsahuje ešte prídavnú rukoväť pre pevnejšie a precíznejšie uchopenie, ktoré využijete najmä pri vŕtaní s príklepom do muriva. Klasické celokovové skľučovadlo vám dodá istotu plného dotiahnutia vrtáka. Vŕtačka pojme vrtáky do kovu a muriva s maximálnym priemerom 13 mm a 25 mm do dreva.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Napájanie Sieťové

Príkon

Príkon 850 W

Výkon

Max. otáčky 2 800 ot./min

Vlastnosti

Vlastnosti Regulácia otáčok

Hmotnosť

Hmotnosť 2,4 kg
Kód:  MAD0031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8890033
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12