Obnoviť stránku

EXTOL INDUSTRIAL 8790031

Garancia najlepšej ceny
90,90 €

EXTOL INDUSTRIAL 8790031

Zvlášť výkonná príklepová vŕtačka určená k častému používaniu, ktorá si poradí s bežnými prácami ako je vŕtanie do dreva či kovu, aj vŕtanie do muriva vrátane použitia príklepu. Je vyrobená z kvalitnejších a odolnejších materiálov. Najcitlivejšie časti vŕtačky – prevody a ložiská – chráni kovové puzdro, čo jej zaručuje dlhšiu životnosť a spoľahlivosť.

Kľúčové vlastnosti vŕtačky EXTOL INDUSTRIAL 8790031

  • Malá, ľahká a praktická
  • Kovové krytie ložísk aj prevodov
  • Hlavica Click-lock
  • Praktická rukoväť
  • Pre vŕtanie do muriva, dreva i kovu
  • Vrátane príklepu
  • L a P chod

Vŕta do dreva, kovu aj muriva

Výkonný motor vŕtačky EXTOL Industrial 8790031 s príkonom 850 W je krytý praktickým plastovým puzdrom, ktoré skvele padne do rúk. Navyše súprava obsahuje ešte prídavnú rukoväť pre pevnejšie a precíznejšie uchopenie, ktoré využijete najmä pri vŕtaní s príklepom do muriva. Vrták sa upevňuje veľmi ľahko a bez pomoci náradia systémom Click-lock, ktorým hlavica vŕtačky disponuje. Vŕtačka umiestni vrtáky do kovu a muriva s maximálnym priemerom 13 mm a do dreva s priemerom 25 mm.

 
Kód:  MAD0030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8790031
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08