Obnoviť stránku

EQUES VEIU GREETER gray

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EQUES VEIU GREETER gray

Prvotriedna bezpečnosť a moderné technológie

Digitálny dverný priezor EQUES Greeter Plus v elegantnej a univerzálnej sivej farbe ocenia predovšetkým nenároční používatelia preferujúci jednoduchosť. Priezor vám ponúkne nepretržité monitorovanie každého diania pred vašimi vchodovými dverami. Vďaka funkcii automatického záznamu pohybu osoby predo dvermi budete vždy v bezpečí a chránení.

Hlavné prednosti dverného priezoru EQUES Greeter Plus gray

  • Jednoduché a intuitívne ovládanie priezoru EQUES Greeter Plus
  • Disponuje kamerou s uhlom natáčania až 120°
  • Možnosť vytvárania fotografií aj videozáznamov osôb predo dvermi
  • Farebný displej s uhlopriečkou 2,8"
  • Digitálny priezor  disponuje slotom na microSD kartu
  • Vhodný aj pre seniorov a staršie osoby
  • Detekcia pohybu
  • Nabíjacia batéria s výdržou až 20 dní nepretržitého nahrávania
  • Jednoduchá a rýchla montáž aj bez úprav dverí

Dlhá výdrž batérie

Digitálny dverný priezor EQUES Greeter Plus je napájaný pomocou nabíjacieho lítiového akumulátora s kapacitou 1 800 mAh, ktorý zabezpečí výdrž až 20 dní nepretržitej prevádzky. Samozrejme disponuje aj vstupom pre pamäťovú microSD kartu na uloženie nasnímaných videozáznamov a fotografií.

Inštalácia priezoru EQUES Greeter Plus je veľmi jednoduchá

Zariadenie môže byť nainštalované takmer na akékoľvek dvere. Samotná montáž nezaberie viac ako 10 minút a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie, ani dodatočné a zložité úpravy dverí či inštaláciu kabeláže. Všetko potrebné na montáž digitálneho priezoru EQUES Greeter Plus vrátane spojovacieho materiálu nájdete vnútri balenia.


Flexibilné použitie a používateľsky prívetivé ovládanie

Digitálny priezor sa skladá celkom z dvoch častí – vnútornej a vonkajšej. Vonkajšia časť disponuje kamerou s rozlíšením 0,3 Mpx, pohybovým senzorom, tlačidlom zvončeka a infračervenou diódou, ktorá zaistí kvalitný nočný záznam. Na vnútornej časti budete už len pozorovať dianie za dverami. Vnútorná jednotka disponuje farebným LCD displejom, ktorý vám na uhlopriečke 2,8" zobrazuje všetky návštevy, cudzie psíky na rohožke aj nevítaných hostí. Niektoré nastavenia môžete ľahko zmeniť pomocou ovládacích tlačidiel pod obrazovkou.

EQUES Greeter Plus – univerzálny strážca

Kamera vyhotovuje záznam s uhlom záberu až 120° a nedovolí nahliadnutie do priestoru vášho bytu tak, ako je to pri bežných priezoroch. Môžete sa teda zakaždým rozhodnúť, či chcete návštevníka pustiť do bytu alebo si len úplne potichu a diskrétne zaobstarať jeho záznam. Po stlačení tlačidla alebo detegovaní pohybu predo dvermi priezor EQUES Greeter Plus automaticky vytvorí záznam.

Záznam na pamäťovú kartu

Úložisko priezoru EQUES Greeter Plus môžete rozšíriť až 32 GB pamäťovou microSD kartou a významne tak zvýšiť počet zaznamenaných súborov. Ovládanie zariadenia je rýchle, jednoduché a intuitívne. Softvér je kompletne v českom jazyku a tlačidlá sú ľahko dostupné a viditeľné, priezor teda môžete zaobstarať aj starším osobám alebo osobám so zhoršeným zrakom. Jeho obsluhu hravo zvládnu aj deti.

Obsah balenia digitálneho priezoru EQUES Greeter Plus

  • 1× vnútorná časť (monitor)
  • 1× vonkajšia časť (kamera)
  • 1× držiak
  • 1× sieťový USB adaptér
  • 1× micro USB kábel
  • 1× sada skrutiek
  • 1× slovenský návod v balení

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Funkcie

Funkcie s nahrávaním, s kamerou
Kód:  SafeHM01
Produktové číslo:  GREETER_PLUS-GR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03