Obnoviť stránku

Emos N0322

4,6 171 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Emos N0322

Emos N0322 je univerzálny merač batérií hneď niekoľkých typov, s ktorým budete vždy vedieť, koľko energie vám ešte zostáva na prevádzku vašich obľúbených zariadení. Prístroj je určený pre batérie formátov AA, AAA, C, D, 9 V a gombíkové batérie, takže možnosti jeho použitia sú skutočne široké.

Tester batérií je v malom a kompaktnom vyhotovení s jedinečným dizajnom, ktorý dokonca disponuje LCD displejom s ukazovateľom napätia meranej batérie. Na posúdenie stavu vybitia článkov možete jednoducho použiť referenčnú tabuľku, zobrazenú na tele prístroja.

Či už ste profesionálmi v odbore, alebo len potrebujete zmerať, ako dlho vám ešte vydrží batéria v diaľkových ovládačoch, fotoaparátoch, alarmoch a ďalších dôležitých, batériami poháňaných elektrických zariadeniach, s meračom Emos NO322 to nebude najmenší problém a vaše batérie budú vždy pripravené so zodpovedajúcim stupňom nabitia pre všetky vaše potreby.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Batérie typu AAA/AA/C/D/9 V/gombíkové články 1,5 V

Typ:
UNI D3

Hodnota záťažového odporu:
Ω

Funkcie a vlastnosti:
LCD Displej

Rozmery:
110 x 60 x 25 cm

Kód:  HM035
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2203003000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11