Obnoviť stránku

Elpumps CT 4274

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elpumps CT 4274

Univerzálne ponorné kalové čerpadlo Elpumps CT 4274 je vhodné pre čerpanie vody z bazénov, šácht alebo pre zavlažovanie záhrady. Čerpadlo zvládne čerpať pevné častice až do priemeru 35 mm. Vďaka špeciálnemu dizajnu vysaje tekutinu až do 5 mm nad dno.

Puzdro motora je vyrobené z kyselinovzdorné nerezovej ocele a kryt čerpadla z odolného plastu. Oba materiály sú vysoko odolné proti korózii, čím dodávajú čerpadlu jeho dlhú životnosť. Čerpací výkon motoru je 15 000 l/hod. s tým, že tekutinu dopraví do výšky až 10 metrov.

Obežné koleso so štyrmi lopatkami je vyrobené z NORILU, ktorý má vynikajúce antikavitačné vlastnosti. Hriadeľ motora je utesnený profesionálnym pružinovo-keramickým tesnením. Motor je chránený tepelnou poistkou. Dĺžka napájacieho kábla je 10 metrov. Súčasťou balenia je aj adaptér pre rôzne priemery hadíc.

Hlavné prednosti

  • Určené pre odčerpávanie čistej a znečistenej vody
  • Vysoký čerpací výkon až 15 000 l/hod.
  • Vyrobené z odolných materiálov
  • Poradí si s nečistotami až do priemeru 35 mm
  • V balení adaptér pre rôzne priemery hadíc

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 10 m
Prietok 15 000 l/h
Výkon 800 W
Kód:  GAR401n
Produktové číslo:  CT 4274
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17