Obnoviť stránku

Elpumps BP 3/3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elpumps BP 3/3

Ak doma máte studňu, pravdepodobne viete, že ak je voda nižšie ako 9 metrov, je na čerpanie vody potrebné ponorné čerpadlo. Jedným z obľúbených ponorných čerpadiel je aj Elpumps BP 3/3 s čerpacím výkonom až 2500 l/hod. Plášť je vyrobený z odolného antikoru, rovnako ako obežné kolesá, čo mu poskytuje dlhú životnosť.

Čerpadlo môžete využiť na čerpanie čistej vody z vrtov, studní alebo nádrží. Dobre poslúži ako súčasť zásobovania chát a rodinných domov vlastnou vodou. Svoje miesto si nájdete aj v rámci závlahových systémov a tlakových systémov pracujúcich s vodou, kde zvládne 3 trysky. Dokáže vodu dopraviť až do výšky 57 metrov. Vďaka svojmu malému priemeru je vhodné pre majiteľov úzkych vrtov od 90 mm.

Konštruktér čerpadla myslel aj na situácie, kedy dôjde k nejakému poškodeniu. Čerpadlo sa skladá z dvoch oddelených častí - motorová časť s káblom s dĺžkou 20 metrov a elektrickou skrinkou a z druhej hydraulickej časti. Toto usporiadanie veľmi podstatne uľahčuje servisné či opravárske práce, čím ušetríte ďalšie náklady.

Motor je vybavený tepelnou poistkou, ktorý ho ochráni v prípade zablokovania kolies a nadprúdovou ochranu. Hmotnosť čerpadla je 21 kg, vrátane masívneho závesného liatinového oka.

Hlavné prednosti

  • Dokáže vodu čerpať až do výšky 57 metrov
  • Vhodné pre rodinné domy, chaty či závlahové systémy
  • Tepelná poistka motora
  • Ideálne pre vrty menších priemerov od 90 mm
  • Dlhý napájací kábel - 20 metrov
  • Konštrukcia šetrí náklady pri servise a oprave

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 57 m
Prietok 2 500 l/h
Výkon 1 100 W
Kód:  GAR400i
Produktové číslo:  BP 3/3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08