Obnoviť stránku

Einhell Píla priamočiara Aku TE-JS 18 Li Solo (bez aku)

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -13 %
54,90 € 62,90 €

Einhell Píla priamočiara Aku TE-JS 18 Li Solo (bez aku)

Priamočiara pílaje jedným z najuniverzálnejších nástrojov v dielni každého majstra. Je vhodná nielen na priame rezy, ale aj na vyrezávanie oblúkov, šikmých plôch i uzavretých otvorov po navŕtaní vŕtačkou. S pílou EinhellTE-JS 18 Li-Solovám nebude pri práci prekážať žiadny kábel, pretože je poháňaná akumulátorom, ktorý nie je súčasťou balenia a predáva sa samostatne, rovnako ako nabíjačka. Upínanie pílového listu je vďaka rýchloupínacej hlavni rýchle a jednoduché. K ešte väčšiemu pohodliu poslúži aj priložená redukcia na vysávač, vďaka ktorej z pracovnej plochy okamžite odstránite väčšinu pilín a nečistôt. Nechýba ani LED svetlo na osvetlenie oblasti rezu. Píla Einhell TE-JS 18 Li-Solo je ďalej vybavená nastavením predkmitu a tiež voliteľným uhlom rezu až do 45°.

Kľúčové vlastnosti priamočiarej píly Einhell TE-JS 18 Li-Solo

  • Veľmi tichý chod
  • Batériové napájanie
  • Univerzálny držiak čepele
  • LED svetlo na osvetlenie reznej plochy
  • Je možné nasadiť vodítko na presné rezy
  • Vrátane ochrany pred odtrhávaním triesok na hladké rezy
  • Praktický " odfukovač" pilín
  • Nastaviteľný predkmit a uhol rezania

Systém Power X-Change

Priamočiara píla TE-JS 18 Li-Solo patrí do rodiny náradia využívajúceho Li-Ion akumulátory série Power X-Change. S náradím tohto radu už nebudete strácať čas hľadaním vyhovujúcej batérie, pretože s týmto systémom vám bude na všetky práce stačiť iba jedna batéria s nabíjačkou. Všetky batérie navrhnuté ako člen rodiny Power X-Change totiž môžu byť flexibilne a bez obmedzení použité do všetkých prístrojov tejto série. Jednou batériou tak môžete poháňať skrutkovače, vŕtačky, motorové píly atď.

Priamočiara píla Einhell TE-JS 18 Li-Solo

Pílové listy ľahko vymeníte

Pílové listy typu T a U vymeníte úplne bez problémov, navyše nemusíte používať žiadne náradie. Priamočiaru pílu Einhell TE-JS 18 Li-Solo tak ľahko prispôsobíte danej úlohe.

Priamočiara píla Einhell TE-JS 18 Li-Solo

Účinné rezanie s kyvadlovým zdvihom

Rýchlejšie a účinnejšie rezanie je zaistené pomocou kvyadlového zdvihu. Vďaka nemu zvládne Einhell TE-JS 18 Li-Solo vysoký úber materiálu bez nadmernej námahy používateľa. Aj rozsiahlejšie projekty tak ľahšie dovediete do ich konca.

Priamočiara píla Einhell TE-JS 18 Li-Solo

Plastová vložka chráni pred poškriabaním

Aby ste znížili riziko poškriabania okolitých plôch, oceníte plastovú vložku, ktorá spoľahlivo chráni ľubovoľný materiál. Nemusíte sa tak báť, že pri rezaní s Einhell TE-JS 18 Li-Solo poškodíte materiál.

Priamočiara píla Einhell TE-JS 18 Li-Solo

Einhell TE-JS 18 Li-Solo má presnú vodiacu lištu

Aby boli vaše rezy presné a ich vytvorenie ľahké, disponuje priamočiara píla Einhell TE-JS 18 Li-Solo vodiacou lištou, s pomocou ktorej je možné ľahko sledovať a kontrolovať trasu rezu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Aku
Počet kmitov 2 400 pohybov za minútu
Hĺbka rezu 80 mm
Hmotnosť 1,8 kg
Vlastnosti Výmena listu bez náradia, Odsávanie pilín, Nastaviteľný uhol rezu, Pracovné svetlo

Rezný výkon

Rezný výkon drevo 80 mm
Rezný výkon oceľ 10 mm

Balenie

Obsah balenia Ochranný kryt

Akumulátor

Kapacita 2 Ah
Napätie 18 V

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Druh akumulátora Li-Ion
Kód:  BOF129
Záruka: 24 mesiacov
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  4321200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12