Obnoviť stránku

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah Accessory

4,8 16 hodnotení
38,90 €

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah Accessory

Moderný batériový systém Einhell Starter-Kit Power-X-Change dodá energiu najrôznejším nástrojom značky Einhell. Jedna batéria poslúži celému spektru prístrojov so systémom Power-X-Change - od elektrických skrutkovačov a vŕtačiek až po záhradné kosačky alebo nožnice na živý plot. Súprava obsahuje jednu dobíjaciu batériu s kapacitou 4,0 Ah a systémovú nabíjačku z inovatívnej lítium-iónovej série. Priloženú nabíjačku je možné použiť pre každú nabíjaciu batériu Power-X-Change. Kvalitná dobíjacia batéria nemá pamäťový efekt a samovybíjanie, vďaka čomu sa môžete spoľahnúť na jej konštantný vysoký výkon. 18 V 4,0 Ah Power X-Change je ideálna základná dobíjacia batéria a je tiež vhodná na použitie TWIN-PACK pre 36 V použitie. Batéria disponuje aktívnym systémom riadenia batérie. Preto sa môžete spoľahnúť na bezpečnosť používania, optimálny výkon zariadenia, maximálnu dobu prevádzky a dlhú životnosť. Úroveň nabitia batérie Einhell ľahko skontrolujete na 3-stupňovom LED displeji. Puzdro batérie odolá prachu, korózii a mechanickým vplyvom. Prostredníctvom zapustenej rukoväte batériu ľahko vyberiete z každého nástroja. Vysokorýchlostná nabíjačka Einhell má malé rozmery, takže vo vašej domácnosti nezaberie prakticky žiadne miesto. V nabíjačke sú integrované oká pre ľahké zavesenie na stenu. Vysokorýchlostná technológia nabíjania skráti dobu potrebnú na dobitie batérií, ale zároveň sa postará o optimálne a bezpečné nabíjanie, ktoré zaisťuje inteligentný systém správy. Režim obnovenia umožňuje znovu aktivovať hlboko vybité batérie. Všetky aktuálne informácie poskytuje 6-stupňový indikátor LED úrovne nabitia.

Kľúčové vlastnosti súpavy Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

  • Špičkový set Einhell obsahujúci dobíjaciu batériu a systémovú nabíjačku z inovatívnej lítium-iónovej série
  • Ochrana pred úplným vybitím akumulátora
  • Pogumovanie pre zvýšenú odolnosť proti nárazom
  • 3 LED indikátory kapacity na batérii
  • Kapacita batérie 4,0 Ah
  • Napätie batérie 18 V
  • Doba nabíjania približne 75 minút
  • Rýchlonabíjačka má kompaktné rozmery a praktické očká na zavesenie
  • 6-stupňový LED indikátor nabíjania batérie
  • Inteligentný systém správy nabíjania

Člen rodiny Power X-Change

Všetky systémové batérie Power X-Change sú kompatibilné s viac ako 250 prístrojmi pre váš dom, dielňu či záhradu.

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

Batéria sa nabije už za 75 minút

Batériu v dodávanej nabíjačke plne nabijete už za 75 minút, preto sa môžete čoskoro zase pustiť do práce. Týmto riešením zvýšite svoju produktivitu a ušetríte cenný čas.

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

Kontrola stavu nabitia na LED displeji

Letmým pohľadom okamžite spoznáte, koľko kapacity vám ešte zostáva. Batéria Einhell disponuje trojstupňovým LED displejom, vďaka ktorému si môžete lepšie naplánovať svoju prácu a pracovať väčšou istotou.

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

Technológia Softgrip zaistí pevný úchop

Batéria Einhell je vybavená kvalitným krytom so zabudovanou technológiou Softgrip, čo jej dodáva vysokú odolnosť voči nárazom a pevný, komfortný úchop. To vám poskytne väčšiu sebaistotu a kontrolu pri práci s nástrojmi. 

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

Batéria Einhell má žliabkovú rukoväť

Vďaka praktickej rukoväti sa s batériou pohodlne manipuluje a jednoducho ju vložíte aj vyberiete z používaného zariadenia. To uľahčuje celý proces a zvyšuje vašu efektivitu pri práci.

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

6-stupňový LED displej na nabíjačke

Aby ste presne vedeli, ako na tom je nabíjanie batérie, môžete sa pozrieť na 6-stupňový LED displej. Preto budete ihneď vedieť, že je batéria plne nabitá a pripravená na použitie. Lepšie si tak môžete naplánovať prácu a efektívne využiť svoj čas.

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

Integrované oká pre možnosť zavesenia

Nabíjačka má v spodnej časti špeciálne závesné oká, pomocou ktorých ju môžete ľahko umiestniť na stenu a ušetriť tak miesto pri skladovaní.

Nabíjačka a náhradná batéria Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah

Technológia Twin-Pack

Dodávanú batériu je možné použiť pre zariadenia využívajúce 18 aj 36 V. Batéria Einhell totiž disponuje technológiou Twin-Pack, vďaka čomu je možné ju použiť pre obe napäťové triedy. Dve 18 V sa totiž dajú spojiť a využiť pre 36 V zariadenia. 


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ produktu

Typ produktu Akumulátor
Druh akumulátora Li-Ion

Akumulátor

Kapacita 4 Ah
Napätie 18 V
Aku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF148
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4512042

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02