Obnoviť stránku

Einhell PS 1100 Niro Primex

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Einhell PS 1100 Niro Primex

Kalové čerpadlo Einhell PS 1100 Niro Primex, ktoré je vhodné na prečerpávanie čistej aj znečistenej vody. Firma Einhel má viac než 40-ročnú skúsenosť vo vývoji a výrobe vysokovýkonného náradia v dvoch základných produktových radoch, červenom a modrom. Modrý rad sa vyznačuje vysokou kvalitou za výhodné ceny. Zaručene uspokojí vaše najnáročnejšie požiadavky na spoľahlivosť a funkčnosť.

Ponúka silný elektromotor s príkonom 1 100 W a je schopné prečerpať až 16 000 litrov kvapaliny za hodinu. Maximálna sacia hĺbka čerpadla je 7 metrov a dopravná výška až 9,5 metra. Veľkosť pevných častí v kvapaline môže byť 35 mm. Pomocou spínača v plaváku sa nestane, že by čerpadlo išlo "na prázdno" a spálilo sa. Automaticky sa zapne pri dosiahnutí určitej hladiny a pri poklese hladiny pod prípustnú hranicu sa ihneď vypne. Telo čerpadla je vyrobené z antikorovej ocele s vysokou mechanickou odolnosťou proti poškodeniu.

Vlastnosti:

  • Antikorový plášť
  • Vyššia mechanická odolnosť
  • Silný výkon
  • Na prečerpávanie čistej aj znečistenej vody


Doplňujúce informácie:
Technické parametre:
Napájanie: 230 V, 50 Hz
Príkon: 1 100 W
Max. prietok: 16 000 l/h
Dopravná výška max.: 9,5 m
Sacia hĺbka max.: 7 m
Max. veľkosť častíc: 35 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dopravná výška 9,5 m
Prietok 16 000 l/h
Výkon 1 100 W
Kód:  BOF031d
Produktové číslo:  8081

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12