Obnoviť stránku

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Garancia najlepšej ceny
105,90 €

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sú praktické nožnice na živý plot, pomocou ktorých precízne upravíte všetky živé ploty na vašej záhrade a okolo domu. Nožnice sú vybavené oceľovou čepeľou s roztečou zubov 22 mm, ktorá je rezaná laserom a brúsená diamantom. Doplnená je o kryt rúk pre úplne bezpečnú prevádzku a skladovanie. Nožnice Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo majú ergonomickú otočnú rukoväť a k tomu ešte úzku prednú rukoväť s mikrospínačom. Zariadenie je navyše vybavené praktickým zberačom odrezkov. Veľmi ľahké je tiež skladovanie, pretože spolu s nimi získate ajodolné puzdro s držiakom na montáž na stenu. Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sa dodáva bez batérie a nabíjačky. Prevádzka nožníc na živý plot Einhell vyžaduje 18 V batériu Power X-Change.

Kľúčové vlastnosti nožníc na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

  • Akumulátorové nožnice na živý plot
  • Otočná rukoväť
  • Čepele z ocele rezané laserom a brúsené diamantom
  • Rezná dĺžka 60 cm
  • Špeciálne umiestnenie batérie pre lepšie vyváženie prístroja
  • Prevádzka na 1× 18 V batérii Power X-Change
  • Úzka predná rukoväť s mikrospínačom
  • Praktický zberač odrezkov
  • Komfortné používanie vďaka nízkej hmotnosti
  • Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo má kovovú prevodovku s dlhou životnosťou

Špeciálny Power X-Change systém

Nožnice Einhell disponujú praktickým Power X-Change systémom batérií, ktorý poskytuje vynikajúcu energiu na ich pohon. Veľkou výhodou systému je možnosť použitia jednej batérie do viacerých zariadení značky Einhell.

Nožnice na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Optimálne vyváženie

Batérie sú v zariadení umiestnené tak, aby bola váha optimálne rozložená a vám sa s akumulátorovými nožnicami Einhell lepšie pracovalo.

Nožnice na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Užitočný zberač reziva

Súčasťou akumulátorových nožníc Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo je zberač reziva, ktorý slúži na odstránenie reziva v dolnej i hornej časti živého plotu.

Nožnice na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo sa dobre používajú

Zariadenie disponuje prednou úzkou rukoväťou a mikrospínačmi pre jednoduchú manipuláciu a jednoduché ovládanie. Aj vďaka tomu sa vám pri používaní nožníc na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo menej unavujú ruky.

Nožnice na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Aku nožnice majú otočnú rukoväť

Vďaka otočnej rukoväti nožníc na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo si môžete upraviť jej pozíciu tak, aby vám to plne vyhovovalo a s prístrojom sa dobre pracovalo.

Nožnice na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Kvalitné oceľové čepele

Akumulátorové nožnice na živý plot majú kvalitné oceľové čepele vyrezané laserom a brúsené diamantom. Preto sa môžete spoľahnúť na ich dlhodobú ostrosť a efektívne strihanie.

Nožnice na živý plot Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo

Praktické ochranné puzdro

Skladovanie aj preprava nožníc na živý plot je jednoduchšia vďaka dodávanému ochrannému puzdru. To ochráni Einhell GE-CH 18/60 Li-Solo pred poškodením aj znečistením. Používaním ochranného puzdra predĺžite ich výkonnosť aj životnosť.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ pohonu Akumulátorové
Vlastnosti Lišta na kry
Dĺžka lišty 670 mm
Rozostup nožov 22 mm

Akumulátor

Počet akumulátorov bez aku

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Druh akumulátora Li-Solo

Akumulátor

Napätie 18 V
Aku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF285
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3410930

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17