Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Einhell GC-MT 3036 Classic

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Einhell GC-MT 3036 Classic

Einhell GC-MT 3036 Classic je benzínový kultivátor určený pre efektívnu kultiváciu pôdy. Ide o veľmi praktického a výkonného pomocníka pre vašu záhradu. Vysoký výkon a hladký chod je možný vďaka jednovalcovému štvortaktnému motoru, ktorý je vybavený bilaterálnym uložením kľukového hriadeľa. Rýchly postup aj vo veľmi pevnej pôde umožňujú robustné kultivačné čepele. Pomocou výškovo nastaviteľnej brzdnej čeľusti ľahko upravíte pracovnú hĺbku. Kultivátor je veľmi bezpečný, pretože disponuje poistkou, ktorá zastaví čepele v okamihu, keď je uvoľnený spúšťací spínač. Einhell GC-MT 3036 Classic je ideálny pomocník pre vašu záhradu, úpravu a kultiváciu pôdy.

Kľúčové vlastnosti Einhell GC-MT 3036 Classic

  • Benzínový kultivátor
  • Určený pre efektívnu kultiváciu pôdy
  • Einhell GC-MT 3036 Classic je veľmi výkonný
  • Jednovalcový štvortaktný motor
  • Bilaterálne uloženie kľukového hriadeľa
  • Robustné kultivačné čepele
  • Výškovo nastaviteľná brzdná čeľusť
  • Poistka pre zastavenie čepele
  • Einhell GC-MT 3036 má výškovo nastaviteľnú rukoväť
  • Otočné vodiace koleso
  • Farebné vyhotovenie: červeno-strieborno-čierne

Komfortné používanie

Einhell GC-MT 3036 je nielen veľmi praktickým a výkonným pomocníkom, ale aj jeho používanie je veľmi komfortné. Jednoduchá manipulácia a presun z miesta na miesto sú možné vďaka otočnému vodiacemu kolesu. Kultivátor možno plne prispôsobiť používateľovi, pretože je vybavený ergonomickou a výškovo nastaviteľnou rukoväťou. Vďaka tomu si ho môžete nastaviť presne podľa vašej výšky a potreby. Vďaka kultivátoru Einhell si veľmi uľahčíte úpravu vašej záhrady a záhonov.

Rozmery:
71 × 69,7 × 39 cm

Hmotnosť:
32,4 kg

Parametre a špecifikácia

Motor

Typ pohonu Benzínový
Max. otáčky 3 600 ot./min
Objem palivovej nádrže 2,2 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36 cm
Hmotnosť 32,4 kg

Výkon

Počet diskov s nožmi 4 ×
Priemer nožov 26 cm
Kód:  BOF145f
Produktové číslo:  3430290

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19