Obnoviť stránku

Einhell GC-ET 3023 Einhell Classic

5 1 hodnotení
Zľavnené -33 %
29,90 € 44,90 €

Einhell GC-ET 3023 Einhell Classic

Neviete si dať rady so skrášľovaním vašej členitej záhrady? Zdobia váš trávnik skalky, kopčeky a množstvo kvetov alebo kríkov a nedarí sa vám pokosiť takto neprispôsobivé prostredie pomocou klasickej kosačky? Einhell prináša na trh túto skvelú elektrickú strunovú kosačku, ktorá vaše problémy vyrieši.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná elektrická kosačka na úpravu trávnika
  • Nízka hmotnosť – len 1,5 kg
  • Robustný motor
  • Dodatočná rukoväť pre lepšiu manipuláciu
  • Svorka pre odľahčenie kábla

Elektrický strunový vyžínač Einhell ponúka pracovný záber až 230 mm a vďaka svojej nízkej hmotnosti a prídavnej rukoväti sa perfektne ovláda aj pri dlhodobej práci. Celková konštrukcia z vysoko nárazu odolného plastu chráni robustný motor, ktorý sa dokáže roztočiť až na 11 000 otáčok za minútu. Automatický systém podávača Jog-line zaistí krásne čistý strih. Praktická svorka pre odľahčenie kábla ho ochráni pred opotrebovaním. Vyskúšajte tohto cenovo dostupného fešáka, s ktorým si upravíte záhradku podľa vašich predstáv.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Strunová kosačka

Pohon

Pohon Elektrický

Žací systém

Žací systém Struna

Vlastnosti

Záber 230 mm
Hmotnosť 1,5 kg
Typ rukoväti Držadlo
Vlastnosti rukoväti Ergonomická
Riadené predlžovanie struny Poloautomatické

Výkon

Výkon 300 W
Kód:  BOF116d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3402050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04