Obnoviť stránku

Einhell BID 650/1 Bavaria Black

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Einhell BID 650/1 Bavaria Black

V správnej dielni by nemala chýbať poriadna vŕtačka. Každý od takéhoto zariadenia očakáva hlavne spoľahlivosť. Ak premýšľate nad výmenou starej alebo si jednoducho chcete kúpiť novú, ponúkame vám tento nový model od svetoznámeho výrobcu Einhell BID 650/1 Bavaria Black. Vyniká predovšetkým nízkou hmotnosťou, solídnym výkonom a nízkou cenou, čím si určite získa priazeň u väčšiny z vás.

Stvorená na akúkoľvek prácu

Aj keď ide o malú vŕtačku, jej výkon nezostáva vôbec pozadu. Srdcom je elektromotor s príkonom 600 W, ktorý dokáže dosiahnuť až 2 900 ot./min, takže sa len tak pred niečím nezastaví. Samozrejmosťou je prítomnosť prepínača ľavého aj pravého chodu, elektronická regulácia otáčok s nastavením predbežného výberu a nechýba ani spínač pre kontinuálnu prácu. Určite oceníte rýchloupínacie skľučovadlo a praktickú zarážku na nastavenie hĺbky vŕtania. Vďaka funkcii príklepu bez problémov zvládnete vŕtať do betónu, čo robí z tohto prístroja naozaj šikovného a všestranného pomocníka.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická vŕtačka za skvelú cenu
  • Silný motor
  • Rýchloupínacie skľučovadlo
  • Ľahká manipulácia

Parametre a špecifikácia

Typ

Príklep S príklepom
Napájanie Sieťové
Vhodné Na drevo, Do steny

Príkon

Príkon 600 W

Výkon

Max. otáčky 2 900 ot./min

Vlastnosti

Max. rozsah skľučovadla 13 mm
Počet rýchlostí Jednorýchlostná
Skľučovadlo Rýchloupínacie

Hmotnosť

Hmotnosť 2,08 kg

Súčasť balenia

Súčasť balenia Prepravný kufor
Kód:  BOF003b2
Produktové číslo:  4259880
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04