Obnoviť stránku

Einhell Batéria Power-X-Change 18 V, 3Ah

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Einhell Batéria Power-X-Change 18 V, 3Ah

Akumulátor je kompatibilný iba s modelmi Einhell POWER-X-CHANGE. S týmto univerzálnym akumulátorom môžete napájať napríklad skrutkovač, vŕtačku, pílku alebo nožnice na plot a kosačku. Určite oceníte tri diódové kontrolky kapacity akumulátora a mikroprocesor, ktorý stráži teplotu a napätie batérie. Ak budete nabíjať takmer úplne vybitý akumulátor, automatika sama prepne do tzv. Opravného módu, čím je minimalizované poškodenie batérie.

Ďalšou výhodou tejto batérie sú vysoko kvalitné lítiové články, ktoré sa sami takmer nevybíjajú, čím je zaručená dlhá životnosť a bezstarostné skladovanie. Pre väčšiu bezpečnosť má akumulátor nárazuvzdorné gumové povrchové vyhotovenie pre odolnosť voči nárazom a pevný úchop na prenášanie. S touto jednou jedinou batériou môžete napájať všetku dielenskú a záhradnú techniku Einhell, ktorú po celý rok používate.

Technické parametre:

  • Batéria: Li-Ion
  • Napätie: 18 V
  • Kapacita: 3 Ah
  • Hmotnosť: 0,4 kg
  • Kompatibilné iba s modelmi Einhell POWER-X-CHANGE
 

Parametre a špecifikácia

Akumulátor

Kapacita 3 Ah
Napätie 18 V

Typ produktu

Typ produktu Akumulátor
Kód:  BOF127c
Produktové číslo:  4511341
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13