Obnoviť stránku

Einhell Zemný vrták Aku GP-EA 18/150 Li BL-Solo (bez aku)

Garancia najlepšej ceny
172,90 €

Einhell Zemný vrták Aku GP-EA 18/150 Li BL-Solo (bez aku)

Aku zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo bude vítaným pomocníkom všetkých záhradkárov pri osadzovaní záhrady a taktiež pri ďalších záhradníckych prácach. Poslúži vám pri umiestňovaní plotových stĺpikov, inštalácii rozličných dekorácií alebo na prípravu kruhových základov. Akumulátorový vrták Einhell obdržíte so šnekovým nadstavcom (dĺžka 80 cm/priemer 15 cm). Aku vrták patrí do rodiny produktov Power X-Change spoločnosti Einhell, batériu s vysoko kvalitnými lítium-iónovými článkami je možné kombinovať so všetkými systémovými zariadeniami tohto radu. Akumulátor anabíjačka nie sú súčasťou balenia a musíte si ich zakúpiť samostatne. Na prevádzku vrtáka Einhell GP-EA 18/150 sa vyžaduje batéria PXC 18 V. Bezkefový motor vháňa závit do zeme a bezkefový motor potom optimálne prenáša výkon na šnek. Akumulátorový zemný vrták disponuje robustným hliníkovým krytom prevodovky. Slimák je nastaviteľný do troch rôznych režimov – proti smeru hodinových ručičiek na uvoľnenie vrtáka, v smere hodinových ručičiek v režime ECO power a v smere hodinových ručičiek v režime vysokého výkonu. Nastavenie maximálneho výkonu slúži na vŕtanie na tvrdompovrchu. Robustný kovový vrták poskytne vysokú stabilitu a torznú tuhosť, zatiaľ čo dvojitá rukoväť s mäkkým držadlom zaisťuje vynikajúcu ergonómiu pre pohodlnú prácu.

Kľúčové vlastnosti aku zemného vrtáka Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo

  • Zariadenie patriace do rodiny Power X-Change
  • Einhell GP-EA 18/150 potrebuje na fungovanie jednu batériu PXC 18 V
  • Zemný vrták je osadený bezkefovým motorom s vysokým výkonom a účinnosťou
  • Tri režimy prevádzky — proti smeru hodinových ručičiek, v smere hodinových ručičiek v ECO power a v smere hodinových ručičiek pri HIGH POWER (vysoký výkon)
  • Zariadenie má robustný a stabilný kovový rám
  • Dvojitá ergonomická rukoväť s mäkkým držadlom
  • Súčasťou je šnekový nadstavec (dĺžka 80 cm/priemer 15 cm)
  • Jednoduchá výmena vrtáka (ďalší vrták je potrebné zakúpiť samostatne)

Člen rodiny Power X-Change

Všetky systémové batérie Power X-Change sú kompatibilné s viac ako 250 prístrojmi pre váš dom, dielňu alebo záhradu.

Zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Robustný a stabilný kovový rám

Pohodlné používanie vrtáka Einhell zaisťuje robustný kovový rám, ktorý vyniká vysokou stabilitou a torznou tuhosťou. Vrták je osadený dvojitou ergonomickou rukoväťou s mäkkým držadlom pre pohodlnejšie používanie. Vďaka celkovo kvalitnému vyhotoveniu má zariadenie Einhell GP-EA 18/150 vysokú odolnosť a dlhšiu životnosť.

Zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Funkcia uvoľnenia vrtáka v opačnom smere

Pokiaľ potrebujete vrták uvoľniť a vytiahnuť, nemusíte s ním ťažkopádne lomcovať, ale stačí aktivovať funkciu uvoľnenia vrtáka v opačnom smere. Tento spôsob vám uľahčí prepínať medzi rôznymi nadstavcami a zlepšť celý pracovný proces.

Zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Ľahké a účinné ECO vŕtanie

Na uskutočnenie ľahkých vŕtacích prác disponuje Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo ECO režimom. Ten zaistí efektívne a hladké vŕtanie do mäkkých povrchov. Režim je tiež vhodný v prípade, že chcete mať úplnú kontrolu a presnosť pri vŕtaní.

Zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Maximálna sila s funkciou HIGH POWER

Ak používate zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo na tvrdých povrchoch, môžete aktivovať funkciu HIGH POWER. S jej pomocou bude mať vrták potrebnú silu na vyvŕtanie dier na betónovom, drevenom či tehlovom povrchu.

Zemný vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Zemný vrták má kvalitný bezuhlíkový motor

Vrták Einhell GP-EA 18/150 Li BL-Solo poháňa odolný, spoľahlivý a výkonný bezuhlíkový elektromotor. Hlavnou devízou bezuhlíkového motora je oveľa dlhšia životnosť bez nutnosti údržby.

Maximálny počet dier na jedno nabitie batérie

Hĺbka 40 cm - mäkká zemina


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Napätie 18 V
Aku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOFE046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3437000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01