Obnoviť stránku

HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 719 €

HealthLand Deluxe 2022 Cedr Carbon

Pravidelné používanie infrasauny HEALTHLAND Deluxe 2022 CEDR CARBON pomôže k udržaniu vášho tela v tej správnej kondícii. Karbónové infračervené svetlo preniká hlboko do svalového tkaniva a vďaka tomu dochádza k poteniu už pri 50 °C. Nižšia teplota oproti klasickému saunovaniu nezaťažuje toľko ľudský organizmus. Karbónové ohrievače majú vyššiu účinnosť a lepšie prehrievajú a ich infračervené svetlo spája účinky saunovania a pobytu na slnku. Svetelná terapia má blahodarný vplyv na fyzickú a duševnú rovnováhu, je automaticky riadená a skladá sa zo 7 základných farebných kompozícií.

Priestrannú saunu vyrobenú z kanadského jedľovca môžete využiť nielen pre romantické chvíľky. Kanadský jedľovec je drevo, ktoré vyniká odolnosťou a právom patrí medzi najvhodnejší materiál pre konštrukciu sauny. Saune na rozohriatie stačí cca 10 minút, teplotu si môžete regulovať vďaka digitálnemu ovládaniu v rozsahu 18-60 °C. Sedem priestorových karbónových ohrievačov spoločne s jedným podlahovým zaistí najrýchlejšie prehriatie organizmu. Model Deluxe 2022 je určený až pre 2 dospelé osoby.

Vlastnosti karbónovej infrasauny HEALTHLAND DELUXE 2022 Cedr Carbon

  • Dostatok miesta až pre 2 dospelé osoby
  • Karbónové ohrievače - 7× priestorové a 1× podlahové
  • Intenzívne prehriatie až do 40 mm hĺbky pod kožu
  • Vyrobená z prekrásneho cédra
  • LED osvetlenie s modernou rampou
  • Farebná terapia
  • Bezrámové celosklenené dvere z tvrdeného skla
  • Rádio s MP3 prehrávačom

Praktická výbava infrasauny pre dve osoby

Pohodu vám dokresľujú aj ďalší pomocníci. Ionizátor zlepšuje ovzdušie, imituje lesný vzduch a tým osviežuje telo a odbúrava stres. Farebná terapia sa už mnoho rokov využíva v zdravotníctve pre jej upokojujúce účinky a v kombinácii s vhodnou hudbou vychádzajúcou z prehrávača, získate to najlepšie uvoľnenie. Presklené dvere z tvrdeného skla zaisťujú útulnosť a dostatok svetla vo vnútri sauny. V prípade, že si chcete prečítať knižku, stačí stlačiť tlačidlo LIGHT a LED osvetlenie vám i toto umožní. Pri saunovaní nesmieme zabúdať na pravidelný prísun tekutín a vďaka držiakom na nápoje si osvieženie môžete vziať aj so sebou do sauny.

Účinok karbónovej infrasauny HealthLand

Upokojuje zdravotné problémy ako sú bolesti kĺbov, prechladnutie či odbúrava stres. Slúži aj ako pomocník pri redukcii hmotnosti. Kde inde za 30 minút spálite až 600 kalórií? Pohoda vo vnútri, ale krása navonok. Účinky infrasauny vás omladia, pretože vďaka karbónovým ohrievačom infračervené svetlo preniká až 40 mm hlboko do pokožky. To zaisťuje zrýchlenie krvného obehu, čo má za následok okamžité vylučovanie nečistôt, chemikálií i odumretých buniek. Koža je potom pevnejšia a zmierňuje sa vytváranie vrások. Hlavný účinok má aj na vaše srdce, veď hĺbkové prehrievanie tela zvyšuje činnosť srdca a zrýchľuje cirkuláciu krvi, čím posilňujete a stabilizuje krvný obeh.

Montáž infrasauny je otázkou chvíľky

Montáž infrasauny nie je zložitá, ale vykonávajú ju dve osoby. Priestor pre umiestnenie sauny musí byť rovný a v suchom prostredí. Jedná sa o skladačku z pripravených panelov, ktoré podľa návodu jednoducho zostavíte. Spoje sú umiestnené tak, že nie sú viditeľné a ani tu nepotrebujete náradie. Skrutkovač budete potrebovať až na dotiahnutie skrutiek nielen pri dverách. Vykurovacie telesá spojíte jednoducho pripravenými konektormi.

Parametre a špecifikácia

Počet osôb

Počet osôb 2

Typ ohrievača

Typ ohrievača Karbónový

Príkon

Príkon 1 905 W

Balenie

Hĺbka 115 cm
Hmotnosť 130 kg
Šírka 120 cm
Výška 190 cm

Funkcie

Funkcie Rádio, Ionizátor, Vnútorné osvetlenie, Teplotný senzor, Konektor na MP3, LED osvetlenie, Strešná ventilácia, Bluetooth

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva ovládací panel, LED farebná terapia
Kód:  VGA0016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  64200K3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01