Obnoviť stránku

Drezová batéria FALA Murcia

47,90 €

Drezová batéria FALA Murcia

Jednoduchý dizajn umývadlovej batérie série Murcia sa skvele hodí prakticky do akejkoľvek kúpeľne. Zapôsobí na vás moderným štýlom, ktorý kombinuje mosadzné telo s lesklým chrómovým povrchom a vysokokvalitnými komponentmi.Táto batéria je ideálna najmä na umývadlá široké 50 a viac centimetrov. Výstup vody je umiestnený dostatočne vysoko, vďaka čomu budete mať veľa miesta na pohodlné umytie rúk a podobne. Vodný kameň odstránite jednoduchým utretím prstom a prúd vody bude opäť silný ako v novej batérii. Hlavica je vybavená keramickou vložkou s tuhosťou zafíru a mikroskopickými dutinami na povrchu. S nimi sa mazivo nevyplachuje a batéria nebude prekvapkávať dokonca ani po 1 milióne cyklov.

Poteší vás aj ľahká údržba, teleso batérie totiž nemá žiadne zbytočné otvory či záhyby, v ktorých by sa zhromažďovali nečistoty a mikroorganizmy. Pomôže vám tak vždy udržať kúpeľňu čistú a hygienickú. Na montáž batérie navyše nepotrebujete žiadne špeciálne náradie, stačí ručne pritiahnuť veľkú maticu z montážnej súpravy. Montáž tak zvládnete mimoriadne rýchlo, jednoducho a samozrejme bude aj veľmi pevná. Batéria tiež efektívne šetrí vodu a energiu – pokiaľ necháte páku v stredovej pozícii, potečie iba studená voda.

Kvalita pre kúpeľňu

  • Umývadlová batéria Fala bez výpustu
  • Ideálne na umývadlá so šírkou 50 cm a viac
  • Mosadzné telo a chrómový povrch
  • Mazivo v hlavici sa nevyplachuje
  • Efektívnym spôsobom šetrí vodu a energiu
  • Teleso bez otvorov a záhybov
  • Hlavica s keramickou vložkou
  • Jednoduchá a pevná montáž bez náradia
  • Vysokoposadené vyústenie batérie
  • Jednoduchá údržba na hygienu v kúpeľni
  • Hmotnosť: 1,75 kg

Navyše získate

Okrem samotnej batérie nájdete v balení aj praktickú montážnu súpravu, ku ktorej nepotrebujete žiadne ďalšie náradie. Ďalej dve pripojovacie hadice s tesnením, ktoré sú o 10 cm dlhšie ako štandard. Pri montáži vás tak nezaskočí žiadna neočakávaná situácia. Dostanete aj nástroj na jednoduchú inštaláciu a údržbu a nakoniec ešte tkaninu určenú na starostlivosť o chrómovaný povrch batérie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývadlová
Umiestnenie Stojančeková

Vlastnosti

Materiál Mosadz
Farba Chrómová

Montáž

Priemer montážneho otvoru 50 mm
Príslušenstvo montážny balíček

Štýl

Štýl Moderný
Kód:  SNT015
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TO-75765
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04