Obnoviť stránku

Dastech Zábrana kvetináčov - nastaviteľná 600-1000 mm

Dastech Zábrana kvetináčov - nastaviteľná 600-1000 mm

Rozperná zábrana proti pádu kvetináča z parapetu značky Dastech predstavuje úplne jednoduchý a vysoko efektívny systém. Nastaviteľná teleskopická tyč s rozpernou dĺžkou 600 - 1 000 mm je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Tyč je veľmi vkusným dizajnovým doplnkom pre každé okno. S jej pomocou už nebudete riešiť nebezpečenstvo pádu črepníka v dôsledku silného vetra alebo prievanu a váš dom či byt budú zdobiť krásne a zároveň bezpečné pestovateľské nádoby.

Kľúčové vlastnosti zariadenia Dastech rozperná tyč

  • Veľká ochrana pred pádom z vetra alebo prievanu
  • Úplne jednoduchý teleskopický dizajn
  • Pevný expanzný systém bez vŕtania
  • Kvalitná nehrdzavejúca oceľ
  • Rozširuje tlak na široké nožičky a nepoškodzuje okná
  • Tiež vhodné pre izolované fasády
  • Vyrába sa v niekoľkých dĺžkach

Úplne jednoduchá inštalácia zábrany Dastech

Samotná montáž a upevnenie rozpernej tyče Dastech je veľmi jednoduché. Jednoducho nastavte teleskopickú tyč na požadovanú dĺžku a rozoprite ju medzi ostenia okna. Upevnenie sa vykonáva otáčaním koncového dielu, ktorý tyč pevne a bezpečne zafixuje proti vypadnutiu. Na oboch koncoch je zábrana vybavená širokými pätkami, ktoré rovnomerne rozložia tlak a preto je celý systém vhodný aj pre zateplené fasády, ktoré ukrývajú mäkký polystyrén a sieťku. Pri dodržaní prirodzenej opatrnosti tak nedôjde k preliačeniu. Súčasťou balenia je kolíček na dotiahnutie a bezpečnostné lanko.

Kód:  INTD001b1
Produktové číslo:  997820

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13