Obnoviť stránku

CXS Nohavice do pása SIRIUS BRIGHTON, čierno-žltá

CXS Nohavice do pása SIRIUS BRIGHTON, čierno-žltá

Tradičné montérkové nohavice patria medzi automatickú súčasť výbavy takmer každého, kto pracuje v dielni alebo na záhrade. Pánske pracovné nohavice do pása značky CXS SIRIUS BRIGHTON v atraktívnej čierno-žltej kombinácii oceníte pri všetkých činnostiach, pri ktorých vyžadujete najmä praktické, pohodlné a dostatočne odolné oblečenie. Montérky CXS SIRIUS sa vyznačujú kvalitným spracovaním, majú klasický strih a sú vybavené pevným pásom na pútka a opasok. Montérky veľmi dobre sadnú a zároveň vám umožnia dostatočnú voľnosť pohybu. Vysoko kvalitný a odolný materiál nohavíc tvorí z 35 % bavlna a 65 % polyester s gramážou 270 g/m2. Vďaka tejto kombinácii vydržia nohavice aj veľkú námahu. Zosilnený materiál v oblasti kolien s priestorom na vloženie kolennej výstuhy umožní pohodlnú prácu bez nepríjemne otlačených kolien. Do predných klinových vreciek, zadných vreciek s pätkami alebo bočného vrecka jednoducho uschováte meracie pásmo aj skrutkovač. Pre lepšiu bezpečnosť sú montérkové nohavice SIRIUS BRIGHTON vybavené reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti nohavíc CXS SIRIUS BRIGHTON

  • Pánske pracovné nohavice SIRIUS BRIGHTON na prácu v dielni aj na záhrade
  • Klasický strih s pevným pásom a pútkami na opasok pre komfortné nosenie
  • Vysoko kvalitný a odolný materiál nohavíc (35 % bavlna a 65 % polyester)
  • Zosilnené kolená nohavíc S IRIUS BRIGHTON
  • Možnosť vložiť kolenné výstuhy pre pohodlnú prácu v kľaku
  • Multifunkčné vrecká na uschovanie drobných aj väčších predmetov
  • Reflexné doplnky nohavíc pre lepšiu bezpečnosť

Kvalita a praktickosť kolekcie CXS SIRIUS

Montérkové pracovné nohavice SIRIUS BRIGHTON sú súčasťou premyslenej kolekcie pracovných odevov značky CXS od českého výrobcu CANIS. Materiál nohavíc z radu CXS SIRIUS tvorí dokonale vyvážená kombinácia bavlny a polyesteru s vysokou gramážou na m2. Švy nohavíc sú pevné a na exponovaných miestach a vreckách tiež dvojito prešité. Vďaka tomuto starostlivému spracovaniu si odev zachováva extra odolnosť. V montérkach SIRIUS BRIGHTON sa teda nemusíte vyhýbať ani extrémnejšie namáhavým pohybom. Materiál nepraskne ani sa len tak ľahko nepredrie. Pracovné nohavice SIRIUS BRIGHTON tiež môžete doplniť blúzou z tej istej kolekcie a vytvoríte si tak celistvý pracovný odev. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Normy

Normy ČSN EN 340

Materiál

Materiál Bavlna, Polyester

Farba

Farba Čierna, Žltá

Typ odevu

Typ odevu Nohavice
Kód:  CSX18111Nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04