Obnoviť stránku

CXS Kraťasy SIRIUS BRIGHTON, čierno-žlté, veľ. 54

CXS Kraťasy SIRIUS BRIGHTON, čierno-žlté, veľ. 54

Tradičné montérkové nohavice patria medzi automatickú súčasť výbavy takmer každého, kto pracuje v dielni alebo na záhrade. V letnom období oceníte pánske pracovné kraťasy značky CXS SIRIUS BRIGHTON veľ. 54 v atraktívnej čierno-žltej kombinácii. Kraťasy uplatníte pri všetkých činnostiach, pri ktorých vyžadujete praktické, pohodlné a dostatočne odolné oblečenie. Montérkové kraťasy CXS SIRIUS BRIGHTON sa vyznačujú kvalitným spracovaním, majú klasický strih. Pás má pútka na opasok a gumu na bokoch. Kraťasy veľmi dobre sadnú a zároveň vám umožnia dostatočnú voľnosť pohybu. Vysoko kvalitný a odolný materiál nohavíc tvorí z 35 % bavlna a 65 % polyester s gramážou190 g/m2. Vďaka tejto kombinácii vydržia nohavice aj väčšiu námahu. Do predných klinových vreciek, zadných vreciek s pätkami alebo bočného vrecka jednoducho uschováte meracie pásmo, skrutkovač aj mobil.

Kľúčové vlastnosti kraťasov SIRIUS BRIGHTON veľ. 54

  • Pánske pracovné kraťasy CXS SIRIUS BRIGHTON na prácu v dielni aj na záhrade
  • Klasický strih s pútkami na opasok a gumou v bokoch pre komfortné nosenie
  • Vysoko kvalitný a odolný materiál (35 % bavlna a 65 % polyester)
  • Multifunkčné vrecká pre uschovanie drobných aj väčších predmetov
  • Veľkosť kraťasových nohavíc 54

Kvalita a praktickosť kolekcie CXS SIRIUS

Montérkové kraťasy SIRIUS BRIGHTON sú súčasťou premyslenej kolekcie pracovných odevov značky CXS od českého výrobcu CANIS. Materiál nohavíc z radu CXS SIRIUS tvoří dokonale vyvážená kombinácia bavlny a polyesteru s vysokou gramážou na m2. Švy sú pevné a na exponovaných miestach a vreckách tiež dvojito prešité. Vďaka tomuto starostlivému spracovaniu si odev zachováva extra odolnosť. V kraťasoch SIRIUS BRIGHTON sa teda nemusíte vyhýbať ani extrémnejšie namáhavým pohybom. Materiál nepraskne ani sa len tak ľahko nepredrie. Pracovné kraťasy SIRIUS BRIGHTON tiež môžete doplniť blúzou z tej istej kolekcie a vytvoríte si tak celistvý pracovný odev.     

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Normy

Normy ČSN EN 340

Materiál

Materiál Bavlna, Polyester

Farba

Farba Čierna, Žltá

Typ odevu

Typ odevu Kraťasy
Kód:  CSX18165
Produktové číslo:  1060 001 802 54
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02