Obnoviť stránku

CONCEPT BDG4527be

178,90 €

CONCEPT BDG4527be

Drezová batéria Concept BDG4527be sa výborne hodí do kuchýň alebo kuchynských kútov. Voda a jej teplota sa ovládajú pákou, takže ide všetko jednoducho a zľahka. Batéria je vyrobená v tvare písmena L. Otvor požadovaný pre zabudovanie musí mať priemer 35 mm. V balení nájdete aj praktický montážny balíček. Väčšie pohodlie a využiteľnosť dokáže zaistiť výsuvná hadica s dĺžkou 115 cm, ktorá pomôže napríklad s väčším riadom či očistením zeleniny a ovocia. Otáčanie koncovky o 360° poskytuje väčšie množstvo priestoru alebo sa hodí v prípade dvojitého drezu. Výstup vybavený perlátorom zmieša vodu so vzduchom, a to znamená ako úsporu, tak plynulejší tok. 


Vyberateľná sprchová hadica

Rotácia 360°

Úsporný perlátor

Kľúčové vlastnosti vodovodnej batérie do kuchyne Concept BDG4527be

  • Kvalitná keramická kartuša
  • Výsuvná hadica s dĺžkou až 115 cm
  • Kartuša sa minimálne opotrebováva
  • Úsporný perlátor obmedzuje prietok a spotrebu vody
  • V balení nájdete všetko potrebné na montáž
  • Batériu Concept BDG4527be je možné otočiť o 360°
  • Na reguláciu vody slúži pákové ovládanie
  • Béžové vyhotovenie s granitom
  • Priemer montážneho otvoru 35 mm

Batéria do kuchyne Concept BDG4527be s výsuvnou sprchovou hadicou

Batéria do kuchyne Concept BDG4527be má k dispozícii výsuvnú sprchovú hadicu, ktorá môže dosiahnuť dĺžku až 115 cm. Výsuvná hadica je perfektná na oplachovanie ovocia a zeleniny, prípadne sa hodí aj na jednoduchšie naplnenie hrnca či vedra na umývanie podlahy, ktorý tak nemusíte vkladať priamo do drezu. 

Drezová batéria Concept BDG4527be v kvalitnom vyhotovení

Drezová batéria Concept BDG4527be je vyrobená z kvalitného materiálu a je osadená keramickou kartušou, v ktorej sa mieša teplá a studená voda. Kartuša sa minimálne opotrebováva, čím je zaistená dlhšia životnosťSúčasťou drezovej batérie Concept je aj úsporný perlátor, ktorý obmedzuje prietok a spotrebu vody. Proces spočíva v tom, že perlátor mieša vodu so vzduchom, vďaka čomu pretečie oveľa menej vody. V balení nájdete všetko potrebné na montáž. 

Kuchynskú batériu Concept BDG4527be možno otočiť o 360°

Kuchynskú batériu Concept BDG4527be môžete otočiť o 360°, vďaka čomu sa prispôsobí všetkým vašim potrebám. S plne otočným systémom môžete batériu umiestniť z akejkoľvek strany. Vhod vám príde aj praktický pákový systém, ktorý sa veľmi jednoducho ovláda. Jednou rukou tak môžete zvoliť správnu teplotu aj silu prúdenia vody. Všetko si prispôsobíte potrebám. 

Batéria drezová Concept má kvalitný chrómový povrch

Batéria drezová Concept BDG4527be vás uchváti svojím granitovým povrchom s lesklými chrómovanými prvkami. Batéria je vyrobená do písmena L. Tento unikátny dizajn krásne splynie s čiernymi granitovými drezmi. Vybrať si môžete navyše zo 4 farebných variantov — biely, čierny, tmavo sivý a lesklý chrómový.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Drezová
Umiestnenie Stojančeková
Ovládanie batérie Pákové

Vlastnosti

Materiál Granit
Farba Béžová
Vlastnosti S perlátorom, S keramickou kartušou, S vyťahovacou koncovkou, Otočná o 360°, S opletenou sprchovacou hadicou
Dĺžka sprchovej hadice 11,5 cm
Dĺžka prepojovacej hadice 40 cm

Montáž

Priemer montážneho otvoru 35 mm
Príslušenstvo montážny balíček

Štýl

Štýl Klasický
Kód:  CONBAT016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  bdg4527be
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16