Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS Držiak lyží na stenu, na 3 páry

5 4 hodnotení

COMPASS Držiak lyží na stenu, na 3 páry

Držiak lyží COMPASS iste ocení každá rodina milovníkov lyžovania, ktorá zápasí s uskladňovaním lyží. Celokovový držiak je vybavený hákmi, ktoré zvládnu hravo uskladniť až 3 páry lyží a palíc. Háky držiaku COMPASS sú navyše vybavené gumovou vrstvou, vďaka ktorej lyže zo stojana neskĺznu. Gumová vrstva zároveň zamedzí poškodeniu lyží. Montáž je veľmi jednoduchá. Držiak COMPASS možno umiestniť na stenu pomocou troch skrutiek a hmoždiniek a udrží lyže s hmotnosťou až 30 kg.

Kľúčové vlastnosti COMPASS Držiak lyží na stenu, na 3 páry

  • Jenoduchý spôsob uskladnenia lyží
  • Celokovové vyhotovenie
  • Háky vybavené gumou
  • Držiak COMPASS pojme až 3 páry lyží a palíc
  • Nosnosť 30 kg
  • Jednoduchá montáž

Rozmery držiaku:
56 × 10 × 12,5 cm

Kód:  AUPR01b1
Produktové číslo:  XC-80010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12