Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COMPASS Chladiaci box BLUE displej s teplotou

4,3 69 hodnotení
Super cena
86,90 € Ušetríte 5,10 €

COMPASS Chladiaci box BLUE displej s teplotou

Prenosná autochladnička s objemom 25 litrov je ideálny pomocník na cesty, dovolenky, pikniky alebo nákupy. Určite oceníte možnosť napájania z 12 V autozapaľovača a tiež z 230 V elektrickej zásuvky. Výhodou tohto chladiaceho boxu je aj možnosť ohrevu s udržiavaním vnútornej teploty 60 °C. Chladiaci box má navyše prehľadný displej, ktorý zobrazuje vnútornú teplotu. Na ľahké prenášanie je box vybavený výklopným držadlom na veku.

Hlavné prednosti

  • výkonné chladenie
  • možnosť ohrevu
  • tichý chod
  • prehľadný displej
  • možnosť napájania 12/230 V

Jednoduchý chod

Autochladnička dokáže vo vnútri boxu dosiahnuť teplotu, ktorá je až o 17 °C nižšia ako teplota okolia. Ak budete potrebovať niečo ohriať, stačí prepnúť režim ohrevu a vo vnútri boxu udržiavať teplotu 60 °C. Výhodou tohto boxu je tiež jeho nízka hlučnosť. Súčasť balenia je aj umývacia rukavica z mikrovlákna, ktorá je ideálna na suché i mokré čistenie.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 25 l
Chladiaca technológia Termoelektrická
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 17 °C
Napájanie 12 V, 230 V
Vlastnosti Displej
Funkcie Ohrev
Farba Modrá

Vnútorné rozmery

Vnútorná šírka 35 cm
Vnútorná výška 33 cm
Vnútorná hĺbka 20 cm

Rozmery

Šírka 38 cm
Výška 43 cm
Hĺbka 25 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 4,1 kg

Balenie

Súčasť balenia Napájací AC adaptér
Dĺžka kábla 12V 180 cm
Kód:  AUPR3137
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  07121

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11