Obnoviť stránku

Cold Steel Recon Hawk

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
43,90 €

Cold Steel Recon Hawk

Potrebujete nástroj, ktorý vám uľahčí prácu s drevom? Univerzálna sekera na drevo Cold Steel sa stane nepostrádateľným pomocníkom pri základnom spracovaní dreva a záhradných prácach. Aj kutilské práce a opravy v dome budú s touto sekerou hračkou. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 42,5 cm sa hodí pre nadštandardné rozmery polien. Optimálnu konštrukciu dopĺňa aj hmotnosť 680 g, uľahčuje prácu aj s tými najtvrdšími drevami a doslova pomáha k nabratiu toho správneho švihu. Súčasťou balenia je okrem sekery na drevo tiež obal. So sekerou Cold Steel vám pôjde práca ľahšie.

Zásadné vlastnosti sekery Cold Steel Recon Hawk

  • Cold Steel sekera je multifunkčným nástrojom so širokým využitím
  • Ponúkaná univerzálna sekera je všestranným nástrojom na základné práce s drevom
  • Jej celková dĺžka dosahuje 42,5 cm
  • Váži 680 g
  • Súčasťou balenia je okrem sekery aj obal
  • Sekera Cold Steel je vyrobená zo špeciálnej vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele
  • Sekera je vybavená otvorom na zavesenie

S výbornou čepeľou sa stane spracovanie dreva hračkou

Pre dokonalý výsledok je nevyhnutné mať kvalitné ostrie. Sekera Cold Steel je vyrobená zo špeciálnej uhlíkovej ocele. Uhlíková oceľ je známa pre svoje vynikajúce rezné vlastnosti a jednoduchú opracovateľnosť, a navyše je tiež dobre brúsiteľná. Hlavným benefitom je, že tento typ ocele môže byť kovaný s rôznymi vlastnosťami, čo je základom na vytvorenie pevného a odolného ostria, zatiaľ čo zvyšok čepele zostáva pružný. Ostrie má špeciálne navrhnutý tvar, vďaka čomu je chránené pred poškodením. Celkom určite oceníte ľahké vytiahnutie sekery z polena.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Univerzálna

Dĺžka

Celková dĺžka 42,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 680 g

Vlastnosti

Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Vlastnosti poriska S otvorom na zavesenie

Súčasť balenia

Súčasť balenia Obal
Kód:  SPTcds1109
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  705442019305

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09