Obnoviť stránku

CAMPINGAZ Xpert 200 L

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ Xpert 200 L

Plynový gril CAMPINGAZ Xpert 200 L nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený dvomi plochými krytými horákmi, ktoré sú vyrobené z aluminizovanej ocele. Prednosťou grilu je grilovanie buď na polovici, alebo na celej ploche grilu, ktorá sa pýši plochou 1 800 cm2. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny grilovať, ale aj ľahko ohrievať. Vďaka technológii piezo zapaľovanie gril zapálite stlačením jediného tlačidla. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie jeho teploty. Gril CAMPINGAZ Xpert 200 L je ten pravý gril pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Xpert 200 L

  • Plynový gril profesionálnej výkonnosti
  • Dva ploché kryté horáky
  • Možnosť grilovať na polovici alebo na celej ploche grilu
  • Grilovacia plocha 1 800 cm2
  • CAMPINGAZ Xpert 200 L disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Piezo zapaľovanie
  • Možnosť regulácie teploty
  • Príkon horákov: 7,1 kW
  • Spotreba plynu: 515 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ Xpert 200 L má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 21 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ Xpert 200 L pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ Xpert 200 L veľmi ľahko. Rovnako tak na ňom skvelým spôsobom ugrilujete zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ Xpert 200 L vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné sklopné stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia alebo grilovacieho náradia. Korenie alebo omáčky je možné tiež odkladať do praktického otvoru v predných dvierkach grilu. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
124 cm × 108 cm × 48 cm

Rozmery roštu:
54 cm × 34 cm

Kód:  CMGCHL009
Produktové číslo:  3000004829

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09