Obnoviť stránku

CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE

Plynový gril CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený dvoma keramickými horákmi po bokoch vane. Grilovacia plocha 2 100 cm2 tvorená smaltovaným roštom Culinary Modular umožní dostatočný priestor pre grilovanie najrôznejších pochutín. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny grilovať, ale aj ľahko ohrievať. Vďaka technológii piezo zapaľovania gril zapálite stlačením jediného tlačidla. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie jeho teploty. Gril CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE je ten pravý pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE

  • Plynový gril profesionálnej výkonnosti
  • Dva keramické horáky
  • Grilovacia plocha 2 100 cm 2
  • CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Piezo zapaľovanie
  • Možnosť regulácie teploty
  • Príkon horákov: 7,8 kW
  • Spotreba plynu: 2 × 284 + 167 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 42,5 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE veľmi ľahko. Rovnako tak na ňom skvelým spôsobom ugrilujete zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ C-LINE 2 DELUXE vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné kovové stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia alebo grilovacieho náradia. Korenie alebo omáčky je možné tiež odkladať do praktického otvoru pod ovládacími gombíkmi. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
138 cm × 116 cm × 60 cm

Rozmery roštu:
40 cm × 35 cm

Upozornenie:
Ku grilu odporúčame prikúpiť Campingaz pripojovaciu súpravu. Bez tejto pripojovacej súpravy, ktorá nie je súčasťou grilu, nie je možné gril sprevádzkovať.

 

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Záhradný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Oceľ
Materiál grilu Oceľový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 2 100 cm2
Šírka plochy na grilovanie 53 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 40 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 138 cm
Šírka grilu 142 cm
Hĺbka grilu 69 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 42,5 kg

Výbava

Výbava Nepriľnavý povrch, Odkladacia plocha, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor
Kód:  CMGCHL011
Produktové číslo:  2000032078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04