Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L

Plynový gril CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený tromi liatinovými horákmi, vďaka ktorým je možné grilovať úplne nezávisle na každej tretine grilu. Grilovací plocha s veľkosťou 2 800 cm2 je rozdelená na liatinový rošt a liatinovú platňu, vďaka čomu budete môcť zvoliť ten pravý zpôsob grilovania pre danú pochutinu. Gril umožňuje tiež pečenie na otáčacom ražni a je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie jeho teploty. Gril CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L je ten pravý pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L

  • Plynový gril profesionálnej výkonnosti
  • Tri liatinové horáky
  • Možnosť grilovať nezávisle na každej tretine grilu
  • Velikost grilovací plochy 2800 cm2
  • CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L umožňuje pečenie na otáčacom ražni
  • Možnosť regulácie teploty
  • Výsuvný lapač tukov
  • Príkon horákov: 14 kW
  • Spotreba plynu: 3 × 340 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 48 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L veľmi ľahko. Rovnako tak na ňom skvelým spôsobom ugrilujete zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ Adelaide 3 Woody L vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia alebo grilovacieho náradia. Výsuvný lapač tukov zaručí jeho veľmi jednoduchú údržbu. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Vďaka svojej drevenej konštrukcii je gril veľmi pevný a stabilný. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
124,5 cm × 110,6 cm × 64,2 cm

Rozmery roštu:
60 cm × 46 cm

Upozornenie:
Ku grilu odporúčame prikúpiť Campingaz pripojovaciu súpravu. Bez tejto pripojovacej súpravy, ktorá nie je súčasťou grilu, nie je možné gril sprevádzkovať.

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Kontaktný, Záhradný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Liatina, Smalt
Materiál grilu Drevený

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 2 800 cm2

Rozmery grilu

Výška grilu 114 cm
Šírka grilu 128 cm
Hĺbka grilu 59 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 48 kg
Kód:  CMGCHL014
Produktové číslo:  3000004974

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17