Obnoviť stránku

CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D

Plynový gril CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne grily. Gril CAMPINGAZ vám ponúka maximálny komfort počas používania a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený štyrmi nehrdzavejúcimi horákmi, ktoré rošty nahrejú na maximálnu teplotu a vďaka špeciálnym kovovým profilom rošt ostane nahriaty veľmi dlhý čas. Skvelou novinkou je integrovaný postranný varič na prípravu omáčok či príloh. Grilovacia plocha s veľkosťou 3 500 cm2 je rozdelená na liatinový plát so smaltovanou povrchovou úpravou a rošt Culinary Modular, vďaka ktorému môžete pripravovať naraz rôzne druhy potravín. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny grilovať, ale môžete ich aj ľahko ohrievať. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručujú ľahké regulovanie jeho teploty. Gril CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D je ten pravý pre vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D

  • Plynový gril s profesionálnou výkonnosťou
  • Štyri horáky z nehrdzavejúcej ocele
  • Integrovaný postranný varič
  • Veľkosť grilovacej plochy 3 500 cm2
  • Grilovacia plocha rozdelená na liatinový plát a rošt Culinary Modular
  • CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Možnosť regulácie teploty
  • Systém InstaClean
  • Príkon horákov: 12,8 + 2,3 kW
  • Spotreba plynu: 931 + 167 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D má integrovaný teplomer vo vrchnáku
  • Hmotnosť: 60 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu vám umožní kontrolovať teplotu a vďaka tomu grilovať mäso aj potraviny pri požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný pri určitej teplote. Toto všetko docielite s grilom CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D veľmi jednoducho. Rovnako na ňom ugrilujete skvelým spôsobom zeleninu, zemiaky a iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ 4 Series Classic LS Plus D vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojím maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné stolíky na bokoch grilu s nosnosťou až 50 kg, z ktorých jeden je sklápací, skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia, grilovacieho náradia či hotových pokrmov. Korenie či omáčky je možné odkladať aj do úložného priestoru, ktorý je za dvierkami grilu. Aby sa dalo s grilom pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Kuchárov a kuchárky zaiste poteší systém InstaClean, ktorý umožňuje umývať grilovacie platne v umývačke riadu. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele ugrilovaných potravín.

Rozmery grilu:
160,3 × 115,6 × 59,8 cm

Rozmery roštu:
78 × 45 cm

Upozornenie:
Ku grilu odporúčame prikúpiť Campingaz pripojovaciu súpravu. Bez tejto pripojovacej súpravy, ktorá nie je súčasťou grilu, nie je možné gril sprevádzkovať.

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Záhradný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Liatina
Materiál grilu Oceľový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 3 500 cm2
Šírka plochy na grilovanie 78 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 45 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 115 cm
Šírka grilu 160 cm
Hĺbka grilu 60 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 60 kg

Výbava

Výbava Bočný horák, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt
Kód:  CMGCHL018
Produktové číslo:  2000031360

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19