Obnoviť stránku

Campingaz 2 Series Compact LX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Campingaz 2 Series Compact LX

Či už by ste si radi dopriali komfort plynového grilu na cestách alebo len potrebujete ušetriť miesto, je pre vás tento gril ako stvorený. Jednoduchý, napriek tomu výkonný a navyše skladný. V zloženom stave sa ľahko zmestí do kufra auta alebo skrine. Vybavený je dvomi horákmi z aluminizovanej ocele, vďaka ktorým je schopný veľkých výkonov pri nízkej spotrebe plynu. Pohodlie pri grilovaní zvyšujú odkladacie plochy po stranách. Teplotu vo vnútri grilu jednoducho skontrolujete pohľadom na teplomer, zabudovaný vo veku. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný a skladný
  • Liatinové grilovacie rošty
  • 2 horáky z aluminizovanej ocele
  • Teplomer vo veku
  • Piezo zapaľovanie
  • Dopravné valčeky

Špecifikácia:
Príkon horákov: 5,85 kWSpotreba plynu: 440 g/hGrilovacia plocha: 2100 cm2Výška pracovnej plochy: 86 cmHmotnosť: 24 kgRozmery zostaveného grilu: 114 × 58 × 96 cmRozmery zloženého grilu: 35 × 58 × 96 cmGrilovací rošt: liatinaVeko: smaltovaná oceľ s hliníkovými bokmiObslúži pri jednom kole grilovania: 10 osôbZdroj energie: PB fľaša 5 kg alebo R907 

 
Kód:  CMGGR018
Produktové číslo:  2000015500

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04