Obnoviť stránku

CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS

Plynový gril CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS nadchne všetkých priaznivcov záhradného grilovania, ktorí uprednostňujú plynové profesionálne opekanie. Gril CAMPINGAZ vám ponúkne maximálny komfort pri používaní a veľmi jednoduchý a pohodlný spôsob grilovania. Je vybavený dvoma antikorovými horákmi, ktoré sú vyrobené z aluminizovanej ocele. Prednosťou grilu je grilovanie buď na polovici, alebo na celej ploche grilu, ktorá sa pýši plochou až 2 100 cm2. Skvele vám poslúži aj integrovaný postranný varič na prípravu omáčok či príloh. Oceľový vyklápací rošt umožní mäso a potraviny grilovať, ale aj ľahko ohrievať. Gril je vybavený ovládacími gombíkmi, ktoré zaručia ľahké regulovanie teploty. Gril CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS je ten pravý pomocník na vaše záhradné grilovanie.

Kľúčové vlastnosti grilu CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS

  • Plynový gril s profesionálnym výkonom
  • Dva antikorové horáky
  • Integrovaný postranný varič
  • Grilovacia plocha 2 100 cm2
  • Grilovací rošt s povrchovou smaltovou úpravou
  • CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS disponuje oceľovým vyklápacím roštom
  • Možnosť regulácie teploty
  • Príkon horákov: 9,6 kW
  • Spotreba plynu: 546 + 153 g/h
  • Transportné kolieska
  • CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS má integrovaný teplomer v poklope
  • Hmotnosť: 37 kg

Integrovaný teplomer pre jednoduchšie grilovanie

Vďaka možnosti regulovať plameň a teplotu je možné na grile CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS pripraviť najrôznejšie druhy grilovaných potravín. Integrovaný teplomer vo veku grilu umožní kontrolovať teplotu, vďaka čomu možno grilovať mäso aj potraviny na požadovanej teplote. Každý poriadny steak by mal byť rovnomerne prepečený, šťavnatý a grilovaný na určitej teplote. Toho všetkého docielite s grilom CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS veľmi ľahko. Rovnako ľahko na ňom delikátne ugrilujete zeleninu, zemiaky aj iné potraviny vhodné na gril.

Maximálne praktické vyhotovenie

Gril CAMPINGAZ 2 Series Classic EXS vyniká nielen funkciami, ktorými disponuje, ale aj svojim maximálne praktickým vyhotovením. Dva postranné stolíky na bokoch grilu skvele poslúžia na odkladanie potravín, korenia, grilovacieho náradia či hotových pokrmov. Korenie či omáčky je možné odkladať aj do úložného priestoru, ktorý je za dvierkami grilu. Aby bolo s grilom možné pohodlne manipulovať a prevážať ho podľa potreby, je vybavený transportnými kolieskami. Gril CAMPINGAZ zaručí veľmi pohodlný a praktický priebeh grilovania, rovnako ako vynikajúci výsledok v podobe skvele upečených a chutných potravín.

Rozmery grilu:
127,4 × 108,5 × 44,1 cm

Rozmery roštu:
60 × 35 cm

 
Kód:  CMGCHL013
Produktové číslo:  3000002382

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01