Obnoviť stránku

Botníky

Nechcete mať topánky len tak kade-tade pohádzané po predsieni? Potom si kúpte botník, vďaka ktorému bude vaša obuv prehľadne a pohodlne uložená, avšak pritom ju budete mať stále po ruke. Pri výbere sa zamerajte na spôsob ukladania topánok, materiál, rozmery či doplnky. Prečítajte si, aké botníky a skrinky na topánky patria medzi obľúbené.

Pokračovať
Spresniť parametre
403 položiek

Botníky

Botníky sú praktickým nábytkom, ktorý pomáha udržiavať poriadok v domácnosti. Umožňujú uskladniť obuv a chrániť ju pred prachom a neporiadkom. Sú dostupné v rôznych veľkostiach, štýloch a materiáloch, čo znamená, že sa ľahko prispôsobia rôznym priestorom a vkusu majiteľov. Okrem praktického využitia môžu botníky dodávať vstupnej hale či šatni aj estetický nádych a dokončiť celkový dizajn interiéru.

Výber botníka

Pri výbere botníka je dôležité zvážiť nasledujúce faktory:

  • Materiál: Každý materiál má svoje výhody a nevýhody. Drevené botníky sú odolné a majú krásny vzhľad, ale môžu byť drahé. Kovové botníky sú štýlové a elegantné, ale môžu byť ťažké. Plastové botníky sú praktické a cenovo dostupné, ale môžu byť menej odolné ako drevené alebo kovové botníky na topánky.
  • Veľkosť: Mal by mať dostatok priestoru na uloženie všetkých topánok, ktoré chcete uskladniť. 
  • Tvar a dizajn: Botník by mal byť taký, ktorý sa hodí k interiéru miestnosti, kde ho chcete umiestniť.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16