Obnoviť stránku

Bosch YOUseries Sander (sólo)

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch YOUseries Sander (sólo)


Bosch YOUseries Sander 3.6 V je malá, ale výkonná, kombinovaná brúska určená pre váš moderný domov. Kompaktné telo perfektne sadne do vašej ruky a neuveriteľný výkon vás presvedčí o jedinečnosti tohoto výrobku. Napájanie má na starosti vymeniteľná Li-Ion batéria, ktorú môžete pohodlne nabíjať cez USB-C konektor. Kombinovaná multibrúska Bosch YOUseries Sander 3.6 V je vhodná na malé až stredne veľké projekty. Navyše je možné jednoducho pripojiť k jednotkám odsávanie prachu prostredníctvom hadice, takže váš dom bude aj po práci dokonale čistý.


Kľúčové vlastnosti kombinovanej brúsky Bosch YOUseries Sander 3.6 V

  • Výkonná multibrúska na domáce použitie
  • Akumulátor s kapacitou 4 Ah a napätím 3,6 V na dlhodobú prácu
  • Možnosť nabíjania cez USB-C konektor
  • Indikácia stavu nabitia akumulátora
  • Intuitívne a jednoduché použitie
  • Akumulátor a nabíjačka nie sú súčasťou balenia


Rýchly pomocník

Brúsny papier rýchlo vyberiete a vymeníte pomocou upevňovacieho systému so suchým zipsom. Jednoducho zatlačte brúsny papier na brúsnu dosku a môžete začať pracovať.


Brúsenie bez prachu

Odsávacie zariadenie úplne obklopuje brúsnu dosku, aby bolo zabezpečené dokonalé odstránenie brúsneho prachu počas používania. Bosch YOUseries Sander 3.6 V disponuje aj roztiahnuteľnou hadicou na pripojenie k YOUseries Vac alebo domácemu vysávaču.


Jednoduché dobíjanie

Vymeniteľnú batériu YOUseries môžete ľahko nabíjať cez USB-C™ a je kompatibilná s ďalšími nástrojmi YOUseries (vŕtačka, brúska a Vac). Obsahuje aj indikátor napájania aktivovaný pohybom.


Krásny dizajn

Nástroje YOUseries, sú stvorené na bezproblémovú integráciu do akéhokoľvek životného štýlu. Sú malé a môžete ich ľahko zastrčiť prakticky kamkoľvek.


Brúsenie nebolo nikdy jednoduchšie

Akumulátorová multibrúska zo série YOUseries je určená na malé až stredne veľké projekty. Povrch rýchlo a ľahko zmení na zamatovo hebký – nezáleží na tom, či je predmetom projektu doska na kuchynskú poličku, záhradné kreslo, alebo dekoratívny kúsok nábytku. Vďaka praktickej a ľahko použiteľnej konštrukcii sadne bezchybne do ruky a prenikne aj do stiesnených priestorov. Toto výkonné, avšak kompaktné náradie je možné ľahko zapnúť alebo vypnúť jedným tlačidlom. Okrem toho ho môžete pripojiť ku všetkým bežným jednotkám na odsávanie prachu Bosch prostredníctvom pripojenia odsávacej hadice, vďaka čomu bude váš domov po dokončení akéhokoľvek projektu dokonale čistý. Pásková spona na hadicu umožňuje kreatívnym domácim majstrom dosiahnuť ešte vyššiu mieru slobody: jednoducho pripevnite sponu na opasok nohavíc tak, aby vám hadica neprekážala – a potom: začnite brúsiť.


Kód:  BOFAC10q3
Produktové číslo:  0.603.9C4.000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02