Obnoviť stránku

Bosch UniversalImpact 18V-55 (2× 2,0Ah) + AL18V-20

5 1 hodnotení
132,90 €

Bosch UniversalImpact 18V-55 (2× 2,0Ah) + AL18V-20

Pre domácich majstrov tu máme pripravený akumulátorový skrutkovač Bosch UniversalImpact 18V-55. Pýši sa bezuhlíkovým motorom. O bezpečné upnutie a jednoduchú výmenu vrtáka sa stará 13 mm skľučovadlo. Presné vŕtanie vám zaistí dvojstupňová prevodovka a 20 možností nastavenia krútiaceho momentu, kedy maximálny tuhý krútiaci moment dosahuje 60 Nm. Akumulátorový skrutkovač Bosch UniversalImpact 18V-55 je vhodný na vŕtanie do dreva, plastu, kovu, na skrutkovanie aj príklepové vŕtanie. Technológia Syneon poskytuje optimálnu silu aj maximálnu výdrž podľa potreby.



Kľúčové vlastnosti akumulátorového skrutkovača Bosch UniversalImpact 18V-55 s príklepovým vŕtaním a dvoma akumulátormi

  • Akumulátorový skrutkovač Bosch UniversalImpact 18V-55 ocení každý domáci majster
  • Je vybavený bezuhlíkovým motorom
  • Bezpečné upnutie a jednoduchú výmenu vrtáka zaisťuje 13 mm skľučovadlo
  • Dvojstupňová prevodovka sa postará o presné vŕtanie
  • Na výber máte z 20 možností nastavenia krútiaceho momentu
  • Akumulátorová vŕtačka Bosch UniversalDrill 18V-55 vhodná na vŕtanie do dreva, plastu, kovu aj príklepové vŕtanie


Akumulátorový systém Power For All

Výrobky značky Bosch sa radia do systému Power For All, kde môžete jeden akumulátor použiť na mnoho nástrojov. Ušetríte tak náklady za ďalšie akumulátory a nabíjačky. Akumulátor je navyše kompatibilný aj s ďalším náradím od partnerov so systémom Power For All.

Akumulátorová vŕtačka s bezuhlíkovým motorom

Na dlhú životnosť a vysoký výkon bol zvolený bezuhlíkový motor, ktorý sa pýši elektronickou prevádzkou za nižších teplôt. Vďaka nízkej hmotnosti sa s aku skrutkovačom Bosch UniversalImpact 18V-55 ľahšie pracuje. Akumulátorová vŕtačka je bezkontaktná, neopotrebováva sa a pritom vám poskytne maximálnu účinnosť.

Oceníte kovové skľučovadlo

Na rýchlu výmenu bitov slúži rýchloupínacie kovové skľučovadlo, takže zvládnete túto operáciu jednou rukou. Kovový materiál zaisťuje spoľahlivosť a súčasne zamedzuje uvoľneniu vrtákov. Kapacita skľučovadla sa pohybuje od 2 do 13 mm.

Aku skrutkovač Bosch na dokonale presnú prácu

Na maximálnu presnosť slúži 20 stupňov krútiaceho momentu, ktorý si navolíte na otočnom regulátore a prispôsobíte tak vŕtanie do rôznorodých materiálov. Maximálna nastavená hodnota zaisťuje optimálny výkon.

LED svetlo na dobrú viditeľnosť

Na prácu v zhoršených svetelných podmienkach s akumulátorovým skrutkovačom Bosch UniversalImpact 18V-55 dobre poslúži pridané LED osvetlenie pracovnej plochy. Skrutkovanie aj príklepové vŕtanie tak bude hračkou.

Zvoľte si jednu z dvoch rýchlostí

Pokiaľ potrebujete skrutkovať či vŕtať väčšie priemery, využite dvojrýchlostnú prevodovku, na ktorej si navolíte ten správny výkon. Aku skrutkovač Bosch UniversalImpact 18V-55 vám predvedie aj rýchly postup pri vŕtaní do menších priemerov.

Batériová vŕtačka s indikátorom nabitia akumulátora

Úroveň nabitia akumulátora skrutkovača Bosch UniversalImpact 18V-55 môžete skontrolovať stlačením a podržaním stlačeného vypínača. Približné množstvo zostávajúcej energie na prácu znázorňujú až tri zelené LED kontrolky.

Akumulátorový skrutkovač s technológiou Syneon na dlhší chod

Pri náročných aplikáciách akumulátorového skrutkovača Bosch pomáha technológia Syneon, ktorá uvoľňuje optimálny výkon a umožňuje maximálnu výdrž pri menej intenzívnej práci.

Parametre a špecifikácia

Akumulátor

Počet akumulátorov 2
Napätie akumulátora 18 V
Kapacita akumulátora 2 Ah

Výkon

Max. krútiaci moment 60 Nm
Typ motora Bezuhlíkový
Kód:  BOCh0442
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.9D7.102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18