Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH UniversalHedgePole 18 1x2,5Ah

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
175,90 € 179,90 €

BOSCH UniversalHedgePole 18 1x2,5Ah

Nenamáhajte zbytočne svoje paže a ramená. Zaobstarajte si akumulátorové nabíjacie nožnice BOSCH UniversalHedgePole 18, ktoré vám výborne poslúžia na zastrihávanie živých plotov, kríkov a krovín. Vďaka nabíjacej Li-Ion batérii a 18 V akumulátoru už nebudete musieť ťahať po záhrade žiadne káble. Pohodlie vašim rukám zaistí ergonomické a ľahké telo nožníc. Veľkou výhodou je teleskopické držadlo, ktoré zaručí ľahké strihanie živého plotu zo zeme. Môže si ho nastaviť do výšky v rozmedzí od 210 do 260 centimetrov. Nožnice na živý plot UniversalHedgePole 18 zaistia vysoko výkonné nepretržité strihanie bez akýchkoľvek zásekov pri rezaní vetiev. Pokiaľ budete zastrihávať ťažší tvar kríka alebo plotu, tak sa vám bude určite hodiť 135° otočná hlava. Nechýba ani špeciálna ochrana noža, ktorá príde vhod počas strihania pozdĺž stien alebo pri zemi. Balenie obsahuje nabíjačku aj potrebnú batériu.



Kľúčové vlastnosti akumulátorových nožníc na živý plot Bosch UniversalHedgePole 18

  • Akumulátorové nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgePole 18 sú poháňané Lítium-iónovou batériou
  • Umožňujú ľahké strihanie živého plotu zo zeme bez použitia rebríka
  • Sú vybavené teleskopickou tyčou a otočnou hlavou
  • Ergonomické, vyvážené a ľahké bez nadbytočného namáhania paží a ramien
  • Technológia Syneon Chip predstavuje inteligentnú kontrolu energie pre každý projekt
  • Disponujú ochranou noža pri strihaní pozdĺž stien a pri zemi
  • Batériové nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgePole 18 dostanete spoločne s akumulátorom a nabíjačkou


Akumulátorový systém Power For All

Výrobky značky Bosch sa radia do systému Power For All, kde môžete jeden akumulátor použiť na mnoho nástrojov. Ušetríte tak náklady za ďalšie akumulátory a nabíjačky. Akumulátor je navyše kompatibilný aj s ďalším náradím od partnerov so systémom Power For All.

Akumulátorové nožnice na živý plot sa môžu pochváliť vysokým rezným výkonom

Pre akumulátorové nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgePole 18 bol zvolený vysokootáčkový 18 V motor, ktorý sa postará o optimálny rezný výkon a konzistentne hladké rezy. Teraz bude vaše rezanie mať vynikajúce výsledky.

Pracujte bez prerušovania

Pri rezaní silných vetiev vás batériové nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgePole 18 nikdy nesklamú. Majú patentovaný antiblokovací systém Bosch, ktorý sa postará o rýchly výkon bez prerušovania.

Laserovo čistý rez

Pri výrobe boli aku nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgePole 18 vybavené laserom rezanými a diamantom brúsenými nožmi, ktoré si poradia s každou silnou vetvou.

Na strihanie živého plotu už nepotrebujete rebrík

Na strihanie vysokých živých plotov určite využijete teleskopickú tyč, ktorá je navyše vysadená otočnou hlavou. Jej výšku si môžete nastaviť až do 2,6 m. Tak zvládnete ostrihať každý živý plot aj bez rebríka.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ pohonu Akumulátorové
Vlastnosti Teleskopická rukoväť
Rozostup nožov 16 mm

Akumulátor

Počet akumulátorov 1
Napätie akumulátora 18 V
Kapacita akumulátora 2,5 Ah
Kód:  BOC822b7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.8B3.000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11