Obnoviť stránku

Bosch UniversalHedgeCut 50

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
124,90 €

Bosch UniversalHedgeCut 50

Nenechajte vašu záhradu, aby sa premenila na divokú džungľu. Na jej úpravu použite nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgeCut 50. Motor s výkonom 480 W zaisťuje optimálnu silu a výkon s nižším odberom energie a o 80 % nižšou hlučnosťou ako naše predné nožnice na živý plot. Poradia si bez problémov s vetvami až do priemeru 26 mm.


Kľúčové vlastnosti nožníc na živý plot Bosch UniversalHedgeCut 50

  • Nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgeCut 50 sú vhodné na stredné a väčšie porasty
  • Dĺžka lišty nožníc je 50 cm
  • O náročnejšie strihanie sa postará 26 mm rozstup zubov
  • Výkonný motor 480 W
  • Ergonomická konštrukcia
  • Veľmi nízka hlučnosť


Tichá prevádzka nožníc na živý plot s vysokým výkonom

Nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgeCut 50 sú vybavené tlmiacou schránkou, v ktorej je umiestnený energeticky účinný motor. Tým došlo k zníženiu hlučnosti o 80 % oproti predchádzajúcim nožniciam. Získate tak vysoký výkon so zníženým odberom energie a nižším hlukom pri práci.

Ochranné špice lišty na bezpečné strihanie

Záhradné nožnice Bosch UniversalHedgeCut 50 sú opatrené ochrannými špicami lišty, ktoré vám umožnia bezpečné strihanie aj pozdĺž stien a cestičiek.

Nožnice na živý plot ponúknu výkonný rez

Nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgeCut 50 sa môžu pochváliť inovatívnou technológiou, ktorá umožňuje rezanie veľkých vetiev, ktoré sa nezmestia medzi zubami. Hravo si tak poradíte aj s prerastenými porastmi a vaša záhrada bude pekne vyzerať.

Záhradné nožnice na živý plot Bosch zvládnu pracovať v každej pozícii

Aby ste mohli zvládať viac činnosti s jedným nástrojom, sú záhradné nožnice na živý plot Bosch UniversalHedgeCut 50 vybavené ergonomickou rukoväťou, ktorá zaisťuje ideálne vyváženie a lepšiu manipuláciu s prístrojom.

Laserovo presné rezy s nožnicami na živý plot

Pri výrobe nožníc Bosch UniversalHedgeCut 50 bolo myslené na dokonale presnú prácu. Nože sú rezané laserom a brúsené diamantom, preto bude výsledok po strihaní živého plotu dokonale presný.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ pohonu Elektrický
Dĺžka lišty 500 mm
Rozostup nožov 260 mm

Motor

Výkon 480 W
Kód:  BOCh0449
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.8C0.501
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01