Obnoviť stránku

Bosch UniversalCut 18V-65 (1× 2,5 Ah)

Garancia najlepšej ceny
149,90 €

Bosch UniversalCut 18V-65 (1× 2,5 Ah)

Plánujete narezať hromadu dreva na vykurovaciu sezónu alebo vás čaká úprava stromčekov na záhrade? Motorová píla Bosch UniversalCut 18V-65 je perfektnou voľbou. Pokiaľ budete pracovať tam, kde nie je zavedená elektrina, príde vám vhod táto akumulátorová píla od výrobcu Bosch. Akumulátorová motorová píla Bosch UniversalCut 18V-65 nájde svoje uplatnenie ako v dielni, tak aj doma. Vďaka jednotnému vyhotoveniu je kompletná hmotnosť píly bez akumulátora len 1 kg, čo oceníte najmä pri jej dlhšom používaní. Bosch dbá aj na vašu bezpečnosť a pohodlie – systém zabezpečenia znižuje riziko úrazu. Jednoduché použitie píly umožňuje ergonomická rukoväť.

Kľúčové vlastnosti motorovej píly Bosch UniversalCut 18V-65

  • Akumulátorová motorová píla Bosch má výrazne nízku hmotnosť
  • Skvelá mobilita vďaka aku pohonu
  • K stabilnému uchyteniu dopomáha ergonomická rukoväť
  • Systém zabezpečenia znižuje riziko úrazu
  • Súčasťou balenia je aj nanoBLADE Wood Speed 65 a kartónová škatuľa
  • Akumulátor a nabíjačka sú tiež súčasťou balenia

Akumulátorový systém Power for ALL

Pri práci s pílou Bosch UniversalCut 18V-65 oceníte špeciálny akumulátorový systém od firmy BOSCH, takže v prípade potreby je možné akumulátor vybrať a vložiť ho do prístroja, ktorý práve potrebujete. Aby bola zaistená ešte väčšia flexibilita, akumulátor sedí aj na náradie od partnerov so systémom Power for ALL. Akumulátor je súčasťou balenia.

Aku píla na jednoduché rezanie bez vibrácií

Aku píla s technológiou NanoBlade zaručuje ľahké rezanie bez vibrácií a bezúdržbové používanie pílových plátkov. Nie je nutné žiadne mazanie, ostrenie ani napínanie a plátky sa ľahko vymieňajú vďaka systému SDS.

Spúšť s reguláciou rýchlosti na lepšiu kontrolu

Funkcia Constant Electronic od firmy Bosch a spúšť s reguláciou rýchlosti zaisťujú pozvoľný rozbeh náradia a rýchlu úpravu výkonu podľa opracovávaného materiálu.

Motorová píla so systémom SDS

Motorová píla Bosch UniversalCut 18V-65 je vybavená praktickým systémom upínania BOSCH SDS, ktorý zaistí jednoduchú výmenu príslušenstva bez použitia náradia.

Akumulátorová píla Bosch UniversalCut 18V-65 s indikátorom stavu nabitia

Akumulátorová píla Bosch UniversalCut 18V-65 je vybavená praktickým indikátorom stavu nabitia, ktorý vám zobrazí úroveň nabitia na prácu bez prerušovania.

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Bezpečnostný systém
Zubová opierka Nie
Súčasťou balenia Reťaz, Akumulátor, Nabíjačka

Vlastnosti

Pohon Akumulátorový
Kapacita 2,5 Ah (2 500 mAh)
Hĺbka rezu 65 mm
Hmotnosť 1 kg (1 000 g)

Akumulátor

Akumulátor Áno

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Kapacita 2,5 Ah
Napätie 18 V
Kód:  BOCh0811
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.3D5.202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04