Obnoviť stránku

BOSCH UniversalAquatak 135

4,9 25 hodnotení
149,90 €

BOSCH UniversalAquatak 135

Univerzálny vysokotlakový čistič BOSCH UniversalAquatak 135 je vybavený špičkovým celokovovým čerpadlom s maximálnym tlakom 135 barov. Vďaka tomu s jeho pomocou dosiahnete skvelé výsledky pri rôznych variantoch vonkajšieho upratovania. Špeciálna dýza Trio sa postará o precízne vyčistenie najrôznejších povrchov, od nábytku až po odkvapy. K dispozícii sú bodové, vejárovité a rotačné nastavenie, ktoré je možné ľahko nastaviť v závislosti na konkrétnej situácii. Vysokotlakový čistič BOSCH UniversalAquatak 135 disponuje aj 450 ml vysokotlakovou dýzou na čistiace prostriedky a prípojkou push-fit na jednoduché zacvaknutie nadstavca a pohodlnú prácu.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa BOSCH UniversalAquatak 135

  • Možnosť samonasávania vody bez tlaku
  • Výkon motora 1 900 W
  • Celokovové čerpadlo s tlakom 135 barov
  • Veľké množstvo nadstavcov vysokotlakového čističa BOSCH UniversalAquatak 135 na rôzne použitie
  • Maximálny prietok 410 l/h
  • Kolesá a teleskopické držadlo na ľahkú manipuláciu
  • Vodný filter vysokotlakového čističa BOSCH UniversalAquatak 135

Dýza Trio slúži na prispôsobenie sa konkrétnej situácii

Vysokotlakový čistič BOSCH UniversalAquatak 135 disponuje praktickou dýzou Trio. Táto dýza ponúka bodové, vejárové a rotačné nastavenie, ktoré je možné dokonale prispôsobiť v závislosti na druhu čisteného materiálu. Prípojka push-fit zaručí jednoduché a rýchle umiestnenie nadstavca, takže vysokotlakový čistič BOSCH UniversalAquatak 135 je okamžite pripravený na použitie.

Praktická dýza na čistiaci prostriedok

Pri upratovaní s vysokotlakovým čističom BOSCH UniversalAquatak 135 môžete využiť aj vysokotlakovú dýzu na čistiace prostriedky s objemom 450 ml. Jednoduchá manipulácia s čističom je zabezpečená masívnymi kolesami a predlžovacou rukoväťou. K dispozícii je aj praktický stojan na bezpečné umiestnenie pištole počas používania.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka hadice 7 m
Prietok 410 l/h
Tlak 135 bar
Výkon 1 900 W
Typ Prenosné

Výbava

Výbava Nádrž na saponát
Funkcie So samonasávaním
Čerpadlo S kovovým čerpadlom

Pohon

Pohon Elektrický
Kód:  BOC802i
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.600.8A7.C00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11