Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH Rotak 32 LI Ergoflex High Power

BOSCH Rotak 32 LI je kompaktná akumulátorová kosačka, určená na prácu na stredných a väčších záhradách. Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu si budete užívať maximálnu voľnosť a pohodlie, navyše tým zvyšujete aj svoju bezpečnosť, pretože neexistuje žiadny kábel, do ktorého by ste sa mohli zamotať. Doba nabíjania je len 120 minút, ak si vystačíte s nabitím na 80 %, potom je to iba 25 minút.
Nízka hmotnosť spolu s novým systémom ovládania Ergoflex umožňuje ľahké vedenie vŕtačky a zároveň zdravšie vedenie tela pri práci s ňou. Malá hlučnosť je ideálna pre mestský vidiecky štýl. Na kosačke ďalej oceníte najmä presné začisťovanie okrajov trávnikov alebo systém efektívneho riadenia spotreby, ktorý predlžuje dobu chodu až o 15 %. K ľahkému uloženie prispeje preklápacia rukoväť.
Parametre a špecifikácia:


Typ akumulátora:
Lítium-iónový
Napätie akumulátora:
36 V
Doba nabíjania akumulátora:
120 min
Doba rýchlonabíjania akumulátora:
Nabitý na 80 % za 45 min
Odporúčaná plocha trávnika:
až 300 m2
Šírka strihu:
32 cm
Systém kosenia:
Rotačný nôž
Hmotnosť:
10,2 kg
Objem zberného koša:
31 l
Výška strihu:
30-60 mm
Nastavovanie žacej výšky:
3-násobné, centrálne
Druh rukoväte:
systém Ergoflex

Kód:  BOC805f
Produktové číslo:  0.600.885.D01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12