Obnoviť stránku

Bosch PST 900 PEL

4,8 70 hodnotení
114,90 €

Bosch PST 900 PEL

Priamočiara píla BOSCH PST 900 PEL využíva na prácu orbitálny pohyb, ktorý zaručuje optimálnu rýchlosť rezania v každej situácii. Vďaka nastaviteľnej pätke môžete rezať až pod uhlom 45° a praktický CutControl zaistí čistý a presný rez. O jednoduché nastavenie rýchlosti sa stará predvoľba zdvihov, takže možno pílu BOSCH PST 900 PEL dokonale prispôsobiť konkrétnemu materiálu. Vďaka funkcii Bosch Low Vibration je zaručené precízne tlmenie vibrácií a nárazov, takže sa s pílou pracuje veľmi pohodlne. Píla disponuje praktickým zásobníkom, do ktorého možno uložiť až 6 pílových plátkov. Priamočiara píla BOSCH PST 900PEL je dodávaná s 10 pílovými plátkami.

Kľúčové vlastnosti priamočiarej píly BOSCH PST 900 PEL

  • Praktická predvoľba zdvihu na prispôsobenie rýchlosti konkrétnym materiálom
  • Hĺbka rezu činí až 90 mm
  • Súčasťou balenia je 10 pílových plátkov
  • Nastaviteľná pätka priamočiarej píly BOSCH PST 900 PEL slúži na nastavenie uhla rezania (až 45°)
  • Osvetlenie pracovnej plochy zaistí lepšiu viditeľnosť
  • Funkcia Bosch Low Vibration priamočiarej píly BOSCH PST 900 PEL pre tlmenie vibrácií a nárazov
  • Zabudovaný zásobník až pre 6 pílových plátkov

Nastaviteľný uhol rezania

Pri práci s priamočiarou pílou BOSCH PST 900 PEL oceníte nastaviteľnú pätku, vďaka ktorej možno bez problémov rezať až pod uhlom 45°. Píla ponúka hĺbku rezu až 90 mm a vďaka orbitálnemu pohybu je vždy zaručená optimálna rýchlosť rezania. Predvoľba zdvihov píly BOSCH PST 900 PEL slúži na nastavenie rýchlosti a prispôsobenie konkrétnym materiálom.

Presné rezanie vďaka CutControl

Priamočiara píla BOSCH PST 900 PEL ponúka praktický CutControl pre vysokú presnosť pri rezaní. Funkcia Bosch Low Vibration zase precízne utlmí vibrácie a nárazy, takže je práca s pílou veľmi pohodlná. Integrovaný zásobník píly BOSCH PST 900 PEL pojme až 6 pílových plátkov naraz, vďaka čomu je ich výmena veľmi jednoduchá a rýchla.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Elektrická
Výkon 620 W
Počet kmitov 3 100 pohybov za minútu
Hĺbka rezu 90 mm
Hmotnosť 2,2 kg
Prichytenie listu T
Vlastnosti Výmena listu bez náradia, Odsávanie pilín, Nastaviteľný uhol rezu, Nastaviteľná rýchlosť, Pracovné svetlo, Ergonomická rukoväť, Antivibračný systém, Odfukovanie prachu

Rezný výkon

Rezný výkon drevo 90 mm
Rezný výkon oceľ 8 mm
Rezný výkon hliník 15 mm

Balenie

Obsah balenia Pílový list, Kufrík, Ochranný kryt
Kód:  BOC075c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.3A0.201
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16