Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH IXO X-Mass

4,8 141 hodnotení
51,90 €

BOSCH IXO X-Mass

Bosch IXO X-Mass nadväzuje na tradíciu akumulátorových skrutkovačov z produkcie firmy Bosch, špecialistov na náradie všetkých druhov. Podobne, ako s jeho staršími bratmi, sa aj s ním dostanete aj do inak zle neprístupných miest vďaka jeho tenkej konštrukcii a praktickým nadstavcom, ktoré vám pomôžu v každej situácii. Vďaka vstavanému pracovnému bielemu LED osvetleniu nebudete už nikdy tápať napríklad za skriňami či v zle osvetlených priestoroch. Súčasťou balenia je aj súprava bitov, microUSB nabíjačka a návod na použitie. To všetko je balené v kartónovom obale.



Kľúčové vlastnosti aku skrutkovača Bosch IXO V X-Mass 0.603.9A8.00S

  • Aku skrutkovač Bosch je vybavený Lítium-iónovou technológiou
  • Funguje na akumulátor s kapacitou 1,5 Ah a napätím 3,6 V na dlhú dobu výdrže
  • Na pohodlnú prácu je pridaná rukoväť Softgrip s mäkkou gumovou tlmiacou vložkou
  • Na prácu vám posvieti vstavané pracovné osvetlenie
  • Zvoľte si pravý alebo ľavý chod s indikáciou
  • Nechýba ani indikátor stavu nabitia


Aku skrutkovač BOSCH IXO X-Mass je neúnavný pomocník

S dvoma rýchlostnými stupňami, pravým a ľavým chodom s indikáciou, a vysokou kapacitou lítium-iónového akumulátora 1,5 Ah, ktorý navyše netrpí pamäťovým efektom a samovoľným vybíjaním, budete vždy pripravení začať okamžite pracovať. Akumulátor s kapacitou 1,5 Ah pojme viac energie, čím umožní dlhšiu prácu na jedno nabitie, ale v Bosch optimalizovali aj napájací kábel, ktorý teraz zaistí kratšiu dobu napájania a flexibilnejšie možnosti pripojenia skrutkovača. Jednoducho povedané – aku skrutkovač Bosch bude nabitý rýchlejšie a pripravený na usilovnú prácu dlhšie.

A čo všetko obsahuje dodávaná súprava bitov?

  • 31 farebne odlíšených bitov (S2, Philips, L = 25 mm) PH 1/2/2/3 PZ 1/2/2/3 S 3/4/5/6 HEX 3/4/5/6 T 10/15/20/20/25/27/30/40 Th 10/15/20/25/27/30/40
  • Magnetický univerzálny držiak bitov s automatickým zámkom
  • Robustná škatuľka so sponou na opasok

Parametre a špecifikácia

Akumulátor

Počet akumulátorov 1
Napätie akumulátora 3,6 V
Kapacita akumulátora 1,5 Ah

Výkon

Max. krútiaci moment 4,5 Nm
Kód:  BOFAC9L6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.9A8.00S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13